Domov Lifestyle Film o zakladateľovi značky Lamborghini v kinách už tento mesiac, pozrite si...

Film o zakladateľovi značky Lamborghini v kinách už tento mesiac, pozrite si trailer

Snímka režiséra Bobbyho Moresca, Lamborghini: The Man Behind The Legend, je pripravovaný životopisný film o slávnom talianskom priemyselníkovi a založení jeho spoločnosti produkujúcej krásne a výkonné športiaky. Premiéra filmu v kinách je naplánovaná na 18. novembra.

Hlavnú postavu Ferruccia Lamborghiniho hrá herec Frank Grillo (Minority Report, Warrior, Kriminálka New York). Film ponúkne pohľad na začiatok Lamborghiniho úspešnej podnikateľskej kariéry, keď si vďaka predaju poľnohospodárskych strojov mohol kúpiť tie najlepšie športové autá vtedajšej doby. Enza Ferrariho stvárňuje Gabriel Byrne (Obvyklí podozriví, Excalibur, Muž so železnou maskou). Trailer ukazuje konflikt medzi týmito pánmi, ktorý Lamborghiniho inšpiroval k stavbe vlastného športového automobilu. Na ženevskom autosalóne neskôr predstavil model 350 GT legendárnymi slovami: „Ferrari si kúpite, ak chcete byť niekým. Lamborghini si kúpite, ak už niekým ste“.

Skutočne si to rozdali bok po boku?

Veľkú časť traileru zaberá drag race medzi Lamborghini Countach a Ferrari Mondial. Pôjde zrejme o klasické filmové stupňovanie napätia, nakoľko je veľmi ťažko uveriteľné, že niečo podobné by sa skutočne odohralo. Ferrari Mondial bolo uvedené v roku 1980. Teda v čase, keď mal Enzo Ferrari vyše 80 rokov. Zomrel v roku 1988 ako 90-ročný. Navyše, Ferrari Mondial má osemvalec, Lamborghini Countach dvanásťvalec. Lepším vyzývateľom Countachu by bola skôr Testarossa. Vo filme sa evidentne objaví aj model Miura.

Film je natočený podľa rovnomennej knihy, ktorú napísal Tonito Lamborghini, Ferucciov syn. V roku 2023 sa očakáva film o Enzovi Ferrarim a pretekoch Mille Miglia z roku 1957. Hlavnú úlohu si tu zahrá Adam Driver (Doktor Smrť).

Lamborghini: The Man Behind The Legend (2022 Movie) Official Trailer - Frank Grillo, Gabriel Byrne

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST SEAT Ateca 2.0 TSI FR – sexi dravá južanka
Nasledujúci článokPopulárna Fiesta končí. Nahradí ju elektrický crossover?