Domov MOTO JUSTIN BIEBER X VESPA – nová limitovaná edícia skútru cieli najmä...

JUSTIN BIEBER X VESPA – nová limitovaná edícia skútru cieli najmä na mladých

Čo vznikne, keď sa spoja dve populárne ikony? No predsa moderný, dizajnový kúsok s názvom JUSTIN BIEBER X VESPA.

Kto nechce v dnešnom svete vytŕčať z davu? No predsa každý chce byť niečím výnimočný a pre takých ľudí je tu nová limitovaná edícia populárneho skútru JUSTIN BIEBER X VESPA. Poďme si povedať o tomto spojení viac.

Vespa vždy podnecovala predstavivosť umelcov, štylistov a návrhárov po celom svete. Počas posledných rokov spojila svoju autentickú kreativitu s nezameniteľným štýlom Vespa veľké mená ako Giorgio Armani, Christian Dior a Sean Wotherspoon, a vďaka tomu vznikli exkluzívne kolekcie značiek. Tentokrát sa medzi exkluzívnu kolekciu zaradí aj spolupráca s celosvetovo známym spevákom Justinom Bieberom. Spoločne tak predstavujú model, ktorý bude niesť názov JUSTIN BIEBER X VESPA. Model bol osobne navrhnutý a dizajnovaný samotným spevákom.

Vespa, Vespa oooh!…

Bieber je svojou vášňou pre značku Vespa dobre známy: „Prvýkrát som išiel na Vespe niekde v Európe, najskôr v Londýne alebo v Paríži. Pamätám si, že som videl Vespu a povedal som si: Na takej sa chcem previezť. A skvele som sa bavil, keď mi vietor prúdil vo vlasoch. Bola to sloboda a zábava,“ komentuje Justin Bieber.

Vespa týmto spojením určite cieli najmä na mladšiu cieľovú skupinu, no nás tento model zaujal tiež. Musíme uznať, že možno spevákova hudba nie je každého šálka kávy ale dizajn tejto Vespy sa mu podaril. Vyzerá krásne, pôsobí čisto a jednoducho a pritom nadčasovo.

Milujem Vespu a partnerstvo s takou klasickou značkou je skvelé. Vedieť sa vyjadriť, či už výtvarným, hudobným, vizuálnym alebo estetickým spôsobom, vedieť vytvoriť niečo z ničoho – to je mojou súčasťou. Konečným cieľom pri vytváraní a navrhovaní je vždy dať veciam ich vlastný jedinečný smer,“ povedal Justin Bieber.

Bude dostupná aj u nás

Základným štýlovým prvkom, ktorý odlišuje novú Vespu podpísanú Bieberom, je biela farba, ktorá dáva skútru monochromatický vzhľad. Biela farba, ktorú spevák vybral, prechádza všetkými prvkami Vespy Sprint: od sedla cez rukoväte až po lúče ráfikov. Logo značky a plamene nakreslené na kapotáži sú tiež tónované bielo. To je hlavný smer, ktorý chcel spevák vložiť do dizajnu, aby stelesnil kreativitu, živosť a energiu.

JUSTIN BIEBER X VESPA.

Model JUSTIN BIEBER X VESPA príde na slovenský trh s klasickým motorom s objemom 125 cm3. Objemy motorov sú teraz prepracované podľa najnovších ekologických noriem. Svieže, mladistvé tvary stroja tvorí ľahká a napriek tomu funkčná kapotáž, zatiaľ čo riadidlá s nezameniteľným obdĺžnikovým svetlometom nesú moderný, plne farebný multifunkčný 4,3 palcový TFT displej, ktorý podporuje všetky funkcie smartfónu. Nesmú chýbať taktieť full LED svetlomety a 12″ ráfiky kolies. Limitovanou edíciou skútra to však nekončí. Pre úplnosť limitovanej edície bude k dispozícií aj množstvo doplnok. V kolekcii doplnkov sa nachádza napríklad taška, rukavice či helma, ktorá je ako inak v bielej farbe s plameňmi.

Predbežné rezervácie budú spustené 20. apríla 2022 a čo sa týka ceny tak na oficiálnej stránke sa uvádza suma 4.999 amerických dolárov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokKIA EV6 GT: má 585 koní a BMW i4 M50 zožerie na raňajky
Nasledujúci článokJazdci F1 sa sťažujú na Aston Martin V8 Vantage. Je príliš pomalý!