Domov SPRÁVY News Priama úmera podľa Dodge, kôň = 10 dolárov

Priama úmera podľa Dodge, kôň = 10 dolárov

Foto: Dodge

Zaujímavá priama úmera podľa automobilky Dodge. Dodge sa rozhodol zvoliť pomerne zaujímavú stratégiu predaja svojich skladových zásob automobilov. Čím vyšší výkon, tým vyššia zľava. Takáto úmera sa len tak často nevidí.

Priama úmera podľa automobilky Dodge rozhodne poteší milovníkov veľkých a silných motorov pod kapotou. Táto akcia nesie názov „Dodge Power Dollars“ a v podstate dáva do priamej súvislosti výkon motora s poskytnutou dodatočnou zľavou. Potenciálni záujemcovia tak môžu ušetriť stovky až tisíce dolárov.

Foto: Dodge
Každý kôň za 10 dolárov

Modely Dodge Charger a Challenger sa už síce nevyrábajú, ale stále ich vcelku dostatok nájdeme v skladoch automobilky. O dostatočnom počte kusov rozhodne informuje aj aktuálna snaha automobilky ponúknuť zľavu potenciálnym záujemcom o tieto modely. Zvolili cestu jednoduchej logiky a ponúkajú zľavu 10 dolárov za každého jedného koňa výkonu, ktorý ponúka daný model.

Všetko však má svoj limit a táto ponuka nie je výnimkou. Dodge Power Dollars nemožno uplatniť na modely s osemvalcom Hellcat. Aj napriek tomu ale zákazníci môžu dospieť k pomerne slušným hodnotám ušetreným pri kúpe modelov Charger SXT, GT či R/T. V prípade týchto modelov sa hýbu zľavy v rozmedzí 2 920 až 3 700 dolárov. V prípade modelu Challenger sa toto rozpätie začína na 3 030 dolároch a končí na 3 750 dolároch.

Foto: Dodge
Hellcat tentokrát nie

Ak sa zákazník rozhodne, že siahne po modeli SUV Durango, k trom spomínaným stupňom výbavy pribudne aj štvrtá s názvom Citadel. V prípade Duranga sa zľavy pohybujú medzi 2 930 až 3 600 dolármi. Táto akcia má aj svoje časové ohraničenie a končí už tento mesiac. Dodge sa rozhodol zvoliť podobnú cenovú stratégiu aj v roku 2019, vtedy však platila zľava aj na modely Hellcat. Zľava sa tak vyšplhala takmer na úroveň 8 tisíc dolárov.

V prípade modelov Challenger a Charger ide o posledné vyrobené kusy. Táto akcia platí v USA, avšak existujú cesty, ako dostať takéto vozidlo aj k nám. Ak máte záujem o poctivý americký „Muscle car“, rozhodne neváhajte. Challenger a Charger v tejto podobe už totiž asi nikde ako nové už nezoženiete.

Dodge Charger Daytona SRT Concept
Foto: Dodge 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS Dodge
Predchádzajúci článokNeuveriteľná drzosť Erika Kaliňáka, lex Vajanského nabralo nečakaný smer
Nasledujúci článokOd 1. júla sa zmení interval STK, budeme chodiť častejšie?