Marco Polo – Meno benátskeho kupca zo 14. storočia netreba predstavovať. Svojimi cestami po Ázií sa jeho meno stalo legendou a práve nato Mercedes šikovne nadväzuje.

V Mercedese zobrali nenápadné V-klass a zmenili ho na niečo, po čom túži azda každý cestovateľ a dobrodruh. Na prvý pohľad si všimnete, že strecha je o pár centimetrov nadvihnutá a, že tu nieje niečo s kostolným poriadkom. Tušíte správne, na streche je takzvaná „Oddychová zóna“ ktorá sa vytvorí zdvihnutím strechy pod ktorou sa skrýva penový matrac, ktorý vám po všetkých stránkach nahradí ten u vás doma.

Vráťme sa zo zasnených oblakov, v salóniku auta nájdete integrovanú kuchynku s chladničkou a nádržou na vodu. Nechýba tu ani skriňa na oblečenie. Taktiež sa dá dvojmiestne sedadlo sklopiť na posteľ a auto tak ponúka až 4 miesta na spanie. Auto je vybavené aj roletkami pre zatmenie interiéru. V príplatkovej výbave si môžete dokúpiť aj prídavné kúrenie „Webasto“ .

Mercedes ponúka hneď 3 modelové typy :
Marco Polo                       od 51 000€
Marco Polo HORIZON        od 46 000€
Marco Polo ACTIVITY        od 40 000€

Na výber sú štvorvalcové dieslové motory s výkonom od 100kW/136koní do 140kW/190koní. Ktoré zabezpečia nízku spotrebu a výkon všade tam kde je potrebný. Samozrejme dá sa dokúpiť aj pohon všetkých štyroch kolies 4Matic. Model ACTIVITY má na výber až zo šiestich motorov a to začínajúc 160d s výkonom 65kW/88koní až po 250d s výkonom 140kW/190koní.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST – BMW X3 2.0d xDrive
Nasledujúci článokSHOT – Range Rover Sport HSE SDV6 3.0