Domov News Hyundai predstavil slovenské ceny športových modelov i30N aktuálne aj so zľavou!

Hyundai predstavil slovenské ceny športových modelov i30N aktuálne aj so zľavou!

S príchodom jari predstavila automobilka Hyundai  slovenský cenník inovovaného, športového modelu i30 N. Zároveň priblížila aj technické, či dizajnové zmeny, ktoré boli pozmenené respektíve upravené.

Hyundai pred niekoľkými mesiacmi predstavil facelift svojho úspešného zástupcu nižšej strednej triedy i30. S aktuálnym príchodom jari uvádza pre slovenský trh cenník športovej verzie N.

Aké zmeny prináša facelift? 

Inovovaný model dostal rovnako, ako štandardný nové svetlomety, prednú masku a upravené nárazníky na obidvoch koncoch. Športová verzia N navyše poteší novými 19″ kovanými zliatinovými diskami, z ktorých každý váži o 3,6 kilogramu menej. Celková hmotnosť samotných diskov tak spolu činí úsporu na váhe 14,4 kilogramov. Novinkou sú tiež zväčšené brzdové kotúče na prednej náprave o 15 milimetrov a celkovo majú v priemere 36O milimetrov.

Po novom budú oba modely hatchback aj fastback predávané len vo výbave N Performance s motorizáciou 2.0 T-GDi s výkonom 206 kW čiže 280 koní. Nové N-ká dostali oproti predchodcovi vyšší výkon o 5 koní a krútiaci moment bol zvýšený o 39 Nm na hodnotu 392 Nm. Zlepšila sa aj akcelerácia nových modelov z 0 na 100 km/h a to konkrétne o 0,2s na celkových 5,9s. Interiér si môže zákazník vybaviť novými odľahčenými sedadlami. N Seat Pack je za príplatok rovných 500eur, ktorý obsahuje spomínané manuálne nastaviteľné predné sedadlá N v kombinácii látka/koža. Jedno sedadlo prináša úsporu 1,1 kilogramu.

Základná verzia a príplatky 

V základe je výbava N Performance naozaj bohatá a sú v nej obsiahnuté prvky, ako pneumatiky Pirelli P Zero, N body kit, dvojitú koncovku výfuku po stranách, elektrický samosvorný diferenciál, variabilnú výfukovú sústavu s ventilom a automatický medziplyn. Novinkou je nová 10,25 palcová navigácia so službou Bluelink a pribudli viaceré bezpečnostné systémy Hyundai SmartSence, napríklad autonómne núdzové brzdenie aj s detekciou chodcov. K príplatkovým prvkom patrí panoramatické strešné okno za 1200eur a metalický lak karosérie za 500eur. Fanúšikov N modelov určite poteší aj charakteristické lakovanie Performance Blue a Shadow Grey, ktoré sú k dispozícii za zvýhodnenú cenu 330eur.

Oba inovované modely sú k dispozícii štandardne so 6 stupňovou manuálnou prevodovkou, prípadne za príplatok aj s 8 stupňovým automatom. Základná cena modelu i30 hatchback N začína na úrovni 34 390eur a s automatickou prevodovkou cena štartuje na hranici 36 390eur. Model i30 fastback N je o tisícku drahší a jeho cena s manuálnou prevodovkou činí 35 190eur. Fastback N dostanete s automatickou prevodovkou od 37 190eur. Všetky ceny sú uvedené s bonusom 2000 eur, ktorý platí pri financovaní nákupu vozidla prostredníctvom produktov Výhodného financovania a zároveň využití benefitu Zimné pneumatiky v prípade platby v hotovosti. Zimné pneumatiky sú s benefitom, pri ktorom má zákazník možnosť získať sadu zimných pneumatík so zľavou 65%.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJhyundai.sk
Predchádzajúci článokPoškodzujú nám retardéry autá? Ako vlastne vznikli?
Nasledujúci článokPokojné veľkonočné cesty. Realita alebo utópia ?