Aktuálna generácia BMW X3 sa ponúka už niekoľko rokov. Bolo teda jasné, že v tomto, prinajhoršom v ďalšom roku môžeme čakať facelift.

Vďaka španielskemu zastúpeniu mníchovskej automobilky BMW sa môžeme tešiť (zrejme) už tento rok na určite jedno z najpredávanejších modelov automobilky. Na webových stránkach predajcu BMW sa nedávno objavila snímka, ktorá mala ešte chvíľu ostať pod rúškom tajomstva. Odhaľuje sa nám tak bočná strana faceliftovaného BMW X3, ktoré ešte doteraz nebolo predstavené. Môžeme tak očakávať, že premiéra pomaličky ale isto klope na dvere.

Podľa dostupnej fotografie to nie je moc jasné, no podľa špionážnych fotiek však automobilka upravila aj tvar zadných svetiel. Bol takisto údajne prepracovaný celý tvar zadného nárazníka. Škoda, že sa nám auto nepredstavilo (neoficiálne) aj z iného uhla.

Uniknutá fotografia sa rýchlo dostala do povedomia. Hold, sociálne siete majú aj niekedy svoju výhodu. Snímka však nie je moc detailná, no takisto vidíme upravené predné svetlá, nové dvojfarebné kolesá a zrejme by sa mala rozšíriť aj farebná paleta.

zdroj: BMW

S dizajnovou úpravou BMW X3 by do ponuky mohol prísť aj inak tvarovaný elektrický súrodenec iX3. Ten sa zatiaľ podarilo zachytiť iba špionážnym fotografom. Do vývoja by mala ísť aj verzia X3M. Dočkáme sa tak omladeného ponúkaného portfólia z rodiny X3. Ani jeden zo spomenutých modelov však nečakajú výraznejšie zmeny technológií, či pod kapotou. Ako tomu býva u faceliftu zvykom, tak prevažne ide o prepracovanejší dizajn, prípadne doladenie aktuálne ponúkaných technológií.

Modernizácia portfólia BMW je veľmi decentná. Zmeny nie sú veľmi viditeľné. Tieto zmeny si všimne naozaj „skalný“ fanúšik značky. Čo sa týka interiérovej stránky, tak tu môžeme očakávať väčšiu obrazovku s najnovším softwarom iDrive 8. Otázkou ostáva, kedy nám chcú Mníchovčania povedať viac o svojom aute.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJbmwblog.com
Predchádzajúci článokŠkoda Octavia TDI patrí podľa Euro NCAP medzi najekologickejšie autá
Nasledujúci článokNová Škoda Fabia, vyskúšali sme ju naživo! Dostane aj štvorvalec 1,5 TSI