Domov News Škoda Kodiaq má vecičku, ktorú by malo dostať každé nové auto

Škoda Kodiaq má vecičku, ktorú by malo dostať každé nové auto

Foto: Škoda

Nový prvok z radu Simply Clever riešení uľahčí majiteľovi auta každodennú starostlivosť o čistotu dôležitej súčasti vozidla.

Čoraz väčší počet funkcií vozidiel sa ovláda prostredníctvom dotykových obrazoviek. Po volante a radiacej páke, resp. voliču automatickej prevodovky sú práve dotykové obrazovky tretími najkontaktnejšími plochami v aute. Okrem toho, že na ne sadá prach, zachytávajú aj nečistoty z rúk či odtlačky prstov. Obzvlášť vidieť vždy špinu po vypnutí motora, keď svetlo obrazovky zhasne. Škoda Kodiaq sa tejto neestetického pohľadu dôvtipne zbaví.

Po dáždniku či škrabke na ľad prichádza Škoda s ďalšou užitočnou drobnosťou – utierkou na obrazovku. Tá je zabalená v kompaktnom sklíčku a má svoje miesto v presne vymedzenom priestore na stredovom tuneli. Vodičovi aj spolujazdcovi je tak okamžite kedykoľvek k dispozícii. Keďže v Škode sa rozhodli volič automatickej prevodovky presunúť po vzore Mercedesu zo stredového tunela na stĺpik riadenia, priestor medzi sedadlami mohli lepšie využiť na tvarovanie šikovných úložných priestorov. Nájdeme tu teda priestory na odloženie menší fliaš či pohárov, miesto na uloženie mincí či žetónov na nákupné košíky do supermarketov či dve bezdrôtové nabíjačky na mobilné telefóny s výkonom 15W a chladením.

https://www.instagram.com/reel/CyGnbyPMXaZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Chcete sa o novej Škode Kodiaq dozvedieť viac? Na NASLEDUJÚCEJ STRANE rekapitulujeme všetko, čo o novom českom SUV vieme, pretože sme sa zúčastnili na jeho celosvetovej premiére v Berlíne.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.5 / 5. Počet hodnotení 22

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
ZDROJŠkoda
Predchádzajúci článokMuž, ktorý naučil mladých milovať luxus, odchádza do dôchodku
Nasledujúci článokOutdoorový sen Nissanu sa volá Hyper Adventure