Domov Recenzie TEST Mercedes-AMG CLA 45S, kompakt s výkonom Lamborghini

TEST Mercedes-AMG CLA 45S, kompakt s výkonom Lamborghini

Akokoľvek neuveriteľne to znie, Mercedes-AMG CLA 45S, dnes dosahuje výkon Lamborghini spred troch dekád! Kompaktné super-športové kombi totiž poskytuje výkon viac ako 400 koní.

Absolútne zarážajúcim faktom je že dnešná kompaktná trieda, dokáže ponúknuť výkon super-športov. Len dvojlitrový štvorvalcový agregát, produkuje 420 koní pre AMG CLA 45S. Pozrite si našu recenziu kde sme sa vám snažili priblížiť toto auto zo všetkých strán.

Mercedes-AMG CLA 45S, kompakt s výkonom Lamborghini? - Startstop.sk - TEST

AMG CLA 45 s prívlastkom S prichádza s výkonom 310 kW (421 konských síl) a predstavuje najsilnejší sériovo vyrábaný 2.0l motor ktorý si momentálne môžete zadovážiť!

Interiér je v S-modeloch ozvláštnený žltými alebo červenými prvkami na sedadlách, volante, palubnej doske a švoch. Zaujme športovo ladený volant a výrazné sú aj kovové výduchy ventilácie, ktoré sú v tradičnom mercedesáckom duchu. Palubnej doske kraľujú dva spojené dotykové displeje, ktoré zobrazujú najrôznejšie údaje počnúc tradičnými budíkmi až po rôzne špeciality. Patrí sem warm-up menu, ktoré zobrazuje údaje o teplote oleja v prevodovke a motore. Ďalšie je takzvané AMG Track Pace, ktoré je štandardom v S-kových modeloch. Vodičovi poslúži pri jazdách na trati – zobrazuje tvar trate, časy za ktoré ju odjazdil. Po niekoľkých jazdách dokonca dokáže za pomoci senzorov a GPS zlepšiť trakciu a znížiť čas prejdenia trate.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠkoda testuje zamaskovanú Scalu. Na modernizáciu je však priskoro
Nasledujúci článokHyundai Tucson N s najväčšou pravdepodobnosťou nevznikne, prečo?