Domov News Cupra prenesie vzrušenie z Formuly E priamo do obývačky

Cupra prenesie vzrušenie z Formuly E priamo do obývačky

Foto: Cupra

Cupra je na poli virtuálneho pretekania mimoriadne aktívna, čo demonštruje aj novým kokpitom simulátora Playseat PRO CUPRA Racing Formula E. Simuluje totiž pozíciu za volantom jazdca elektrickej formule.

Cupra v spolupráci so spoločnosťou Playseat vyvinula kokpit simulátora, ktorý verne kopíruje skutočné sedadlo pretekárskeho auta a umožňuje hráčom cítiť rovnaké emócie ako profesionálni pretekári. Obe značky zdieľajú špičkové technológie a dizajn, aby fanúšikom pretekov ponúkli maximálny zážitok z jazdy bez toho, aby opustili pohodlie svojho domova.

Svet motoristického športu sa rýchlo mení a smeruje k oveľa udržateľnejšej ére, plnej výziev a inovácií, v ktorej Cupra hrá kľúčovú úlohu,“ vysvetľuje Ignasi Prieto, globálny marketingový riaditeľ SEAT a Cupra. „Dnes sa zúčastňujeme jednej z najikonickejších pretekárskych súťaží – Formuly E a naši fanúšikovia sú pre nás obrovskou podporou. Vďaka tejto spolupráci s Playseat chceme, aby boli bližšie k tímu Cupra tým, že im ponúkneme možnosť pocítiť vzrušenie z toho, že sú skutočnými pretekárskymi jazdcami.

Kokpit stelesňuje nebojácny charakter novej generácie hráčov hľadajúcich adrenalín a emócie za virtuálnym volantom. Vďaka systému Playseat Forcelock umožňuje kokpit pretekárskeho simulátora pôsobenie extrémnych síl na rám sedadla bez ohýbania. Tento patentovaný systém bol testovaný a zdokonaľovaný v priebehu niekoľkých rokov v tých najnáročnejších podmienkach v profesionálnom prostredí. Kokpit simulátora je vyrobený z materiálov najvyššej kvality. Predstavuje robustnú a stabilnú kovovú konštrukciu a pohodlné a citlivé sedadlo čalúnené čiernym vinylom s kvalitným koženým vzhľadom. Konštrukcia je vyhotovená matnou farebnou schémou s logami a nálepkami aké sa nachádzajú na oficiálnom tíme Cupra Racing Formula E.

Kokpit je kompatibilný so všetkými konzolami a počítačmi a so všetkými volantmi a pedálmi, čo umožňuje hráčom zažiť adrenalín pri jazde napríklad na modeloch Cupra Tavascan a Formentor VZ5, ktoré sú dostupné vo virtuálnom pretekárskom svete Forza Horizon 5.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS Cupra
Predchádzajúci článokObmedzenia na križovatke D1/R1, obchádzkové trasy
Nasledujúci článokSvetlá na hranie videohier? Ford chce baviť počas nabíjania