Domov News Precízna skladačka Cybertrucku poteší všetky “veľké deti”

Precízna skladačka Cybertrucku poteší všetky “veľké deti”

Česká spoločnosť MensCrisis prichádza s RC modelom Tesla Cybertruck, ktorý si môžete postaviť u vás doma. Jeho stavba zaberie dlhé hodiny a oživí vo vás večné dieťa.

Šikovné české ručičky pretavili Teslu Cybertruck do prepracovaného modelu autíčka na diaľkové ovládanie. Celý model je vytlačený na 3D tlačiarni, od hriadeľa cez zavesenie až po panely karosérie. O kvalite spracovania však nemusíte vôbec pochybovať. Celý model k nám dorazil zabalený v premakanej krabici, ktorá pripomínala zariadenia Apple. Panely karosérie nájdete vložené v samostatnom polystyrénovom puzdre. Zvyšok stavebnice sa ukrýva v prehľadných krabičkách a návod je k dispozícii ihneď po naskenovaní QR kódu, priamo vo vašom mobile alebo tablete.

Cybertruck

Lego je oproti tomuto brnkačka

Stavebnica patrí k tým náročnejším kúskom a s legom nemá nič spoločné. Skladáte úplne všetko, do poslednej skrutky. Dokonca aj tlmiče dorazia rozmontované a je nutné ich kompletne poskladať, vrátane plnenia tekutiny. Vďaka takémuto postupu majú nielen deti, ale aj dospelí, skvelú možnosť zoznámiť sa s princípom fungovania jednotlivých technických súčastí vozidla. O prvotriedne diely naozaj nie je núdza, hnacie remene dodáva Continental a elektrické komponenty pochádzajú od HobbyKing.

Cybertruck

Zapotíte sa

Najnáročnejšia je stavba náprav a šasi, ktoré vám zaberú pokojne aj 4 hodiny. Je potrebné sa pripraviť na naozaj jemnú prácu s množstvom malých dielikov a neuveriteľným počtom skrutiek, ktoré to všetko držia pokope. Súčasťou stavebnice je aj olej, vazelína, lepidlo či náradie na montáž.

Okrem rôznych farieb je k dispozícii možnosť voľby medzi verziou s pohonom zadnej nápravy a štvorkolky či verzie s osvetlením alebo bez. My sme si vyskúšali kúsok v takzvanej plnej výbave, ktorý sa môže pochváliť dvojicou masívnych elektromotorov a LED osvetlením vpredu i vzadu.

Cybertruck

Celý model sme poskladali za zhruba 8 hodín. Výhodou tejto stavebnice je fakt, že jej modularita vám umožní kedykoľvek vymeniť poškodený diel. Dokonca si diely môžete vytlačiť priamo u vás doma na 3D tlačiarni. Ovládanie serva riadenia je mimoriadne presné, pričom akcelerometer je naozaj citlivý. Model má poriadny výkon a dvojica elektromotorov ho dokáže rozbehnúť až na 30 km/h prakticky v okamihu. Je to poriadne šialený kúsok, ktorý dokáže poľahky driftovať a prejde prakticky akýkoľvek terén. Bezdušové gumené pneumatiky zdolajú aj skaly a autíčko sa nezľakne ani vody. RC Cybertruck je skvelým darčekom nielen pre deti, ale pre všetkých milovníkov motorizmu.

Vyskúšali sme Cybertruck - Ideálny vianočný darček

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.3 / 5. Počet hodnotení 14

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokServis elektromobilov: jednoduchšia údržba, drahšie hodinové sadzby
Nasledujúci článokFrancúzsko obmedzí dotácie na čínske elektromobily