Domov VIDEO Porsche Macan ostalo po bizarnej nehode visieť z budovy

Porsche Macan ostalo po bizarnej nehode visieť z budovy

Porsche Macan ostalo po zvláštnej nehode visieť z budovy

V hlavnom meste Ruska došlo k bizarnej nehode v hlavnej úlohe s Porsche Macan. Ruský profesionálny hokejista a jeho rodina mali obrovské šťastie.

Nehoda ako z Rýchlo a Zbesilo sa minulý týždeň odohrala v ruskom hlavnom meste. Výsledkom bolo Porsche Macan visiace na vlásku zo steny parkovacieho domu.

33-ročný ruský profesionálny hokejista Denis Kazionov šoféroval svoje luxusné SUV v rezidenčnej štvrti Riverpark s manželkou a synom na palube, keď dostal šmyk. Hladký betónový povrch bol totiž pokrytý snehom, pretože budova bola zakrytá strechou iba čiastočne. Porsche spomalila až stena a zastavil ho až oceľový stĺp.

SUV tak prerazilo dieru v stene a ostalo nebezpečne balansovať na hrane v niekoľkometrovej výške, pričom na chodník pod budovou padali nebezpečné úlomky. Ak by bol hokejista fanúšikom napríklad športových áut s nízkym podvozkom, výsledok by mohol byť iný.

V skupine obyvateľov Riverparku na platforme Telegram sa objavilo video z vyprosťovania zaseknutého Macanu: Porsche museli najprv nadvihnúť pomocou zdvihákov a následne ho iné auto zozadu vtiahlo späť do parkovacieho domu. Ešte predtým sa však bizarná nehoda stala atrakciou pre miestnych obyvateľov, ktorí sa k nej prišli fotiť. Našťastie pri nehode nebol nikto zranený.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AReKptcnsTc]

Zdroj: carthrottle / startstop

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠkoda Kodiaq čoskoro dorazí s faceliftovanou verziou. Bude dostupný aj plug-in?
Nasledujúci článokNová 308-ka. Pod kapotou benzínový štvorvalec nehľadajte.