Letná sezóna sa nezadržateľne blíži a s ňou aj sezóna autičkárov a ľudí, ktorí túto vášeň pretavujú do zrazov. My ťa na jeden taký práve teraz pozývame! Kedy? 30.06. – 01.07. Kde? V Gabčíkove.

BMW MEET Team sa v prvom rade chce poďakovať všetkým zúčastneným minulý rok a teraz ťa chcú srdečne pozvať na ďalší, v poradí už štvrtý ročník. Po minulom roku však pôjde o výraznú zmenu, keďže sa nebude jednať o jednodňovú akciu ale o dvojdňovú. Zraz je určený pre milovníkom BMW a jej príbuzných značiek MINIRolls-Royce. Vítaní sú aj nadšenci motoriek, podmienkou však je, že musí byť BMW.

Zraz sa bude konať vo vyššie spomenutom Gabčíkove, konkrétnejšie v Amade parku. Tu bude možnosť stanovania a nakoľko to bude dlhšia akcia, môžete sa tešiť na bohatší program než pominulé roky. Ukrátení nebudú ani fanúšikovia zo zahraničia. BMW MEET Team si pre teba na sobotu 30.júna pripravil rôzne aktivity, či pre mladých alebo dospelých. Nuda teda určite nebude.

Tešiť sa môžeme na súťaž Show and Shine, do ktorej organizátori pridali viac kategórií, auto Limbo, či Sexy Car Wash, ktorý nemôže na takomto zraze chýbať, taktiež bude meranie hlasitosti výfukov, či  meranie hudby od IL Trade Tuning HIFI Shop v rôznych kategóriách. Novinkou je spanilá jazda cez Vodné dielo Gabčíkovo. Popri Sexy Car Wash sa v areály bude hľadať aj MISS mokré tričko.

hudbu počas dňa a aj večer sa spolu s laser-show budú starať DJ Zolu, DJ Kopi a DJ Smilee. Pokiaľ si obyvateľom Dunajskej Stredy a z nejakých dôvodov nemôžeš prísť vlastným autom, nezúfaj, vo večerných hodinách bude možnosť dôjsť FREE party-busom. Organizátori sľubujú aj prekvapenia, ktoré sa však dozvieš až na mieste činu.

Po namáhavej sobote ťa v nedeľu čaká príjemný chill deň s raňajko-obedom, hudba, rôzne športové aktivity, či opaľovanie pri bazéne. Rezervuj si teda tento víkend (30.06. – 01.07.) a určite prídi pozrieť. My tam budeme a ty?

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMotory podsvetia: Róbert Dinič a Mercedes “Mamut” C140
Nasledujúci článokIdú do módy motorky na elektrinu ?