Domov Lifestyle Kvalitné katalyzátory pre manipulačnú a stavebnú techniku

Kvalitné katalyzátory pre manipulačnú a stavebnú techniku

Hľadáte moderný a spoľahlivý katalyzátor pre náročné priemyselné aplikácie?

Či už v mobilných zariadeniach (vysokozdvižné vozíky, bagre, traktory) alebo v stacionárnych jednotkách (čerpadlá, kompresory)? Obráťte sa na firmu Čemat, ktorá ponúka katalyzátory MINE-X od DCL International Inc. Tieto katalyzátory sú vyrábané v prevedeniach pre dieselové, plynové aj benzínové motory.

Výhody katalyzátorov MINE-X

Aké prednosti majú katalyzátory MINE-X v ponuke firmy Čemat? V prvom rade je to vysoká účinnosť čistenia výfukových plynov. Koncentráciu oxidu uhličitého znižujú o viac než 90%. Podobne je na tom likvidácia nespálených uhľovodíkov, kde je účinnosť viac ako 80%. Ďalej katalyzátory MINE-X ponúkajú nízky spätný tlak, odpor toku výfukových plynov je výrazne nižší v porovnaní s konvenčnými keramickými katalyzátormi s rovnakým priemerom. Taktiež vás prekvapí rýchla aktivácia už pri nízkej teplote, za ktorú katalyzátory MINE-X vďačia veľkej tepelnej vodivosti nosiča a jeho nízkej tepelnej kapacite.

Katalyzátory sa tak veľmi rýchlo zahrievajú na pracovnú teplotu a už pri teplote 200°C dosahujú účinnosť 50%. Nemusíte sa báť ani o to, žeby ste po chvíli museli katalyzátory vymieňať. Majú totižto vysokú mechanickú a tepelnú odolnosť. Oceľové nosiče sú spájkované tvrdou spájkou s obalom do jedného celku. Sú tak eliminované problémy s uvoľnením nosiča vnútri obalu. Ak budete dbať na správne používanie, tak napríklad vo vysokozdvižnom vozíku môžete rátať so životnosťou zhruba 400 000 km. A príjemným bonusom na záver určite bude jednoduchá montáž a minimálne údržba. Garantovaný je veľký účinný prierez a prakticky žiadna možnosť zanesenia. Najnovšie prevedenie je konštruované tak, že nevyžaduje žiadnu údržbu.

Kúpte si kvalitné katalyzátory pre manipulačnú a stavebnú techniku od Čematu a máte istotu, že získate kvalitné výrobky, ktoré vám vydržia desaťročia.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHyundai Santa Fe Cabriolet, sedemmiestne SUV bez strechy je svetový unikát!
Nasledujúci článokHej BMW, odvez ma domov! – Nový inteligentný osobný asistent!