German Cars Meeting spúšťa pre fanúšikov a priaznivcov nemeckých vozidiel svoju stránku, na ktorej sa dozvieš rôzne novinky a nadchádzajúce podujatia.

German Cars Meeting sa do povedomia ľudí dostalo už pred štyrmi rokmi, v roku 2014, a to vďaka zrazu na letisku v Senici. Ako z názvu vyplýva, ide prevažne o stránku určenú fanúšikom nemeckých automobiliek. GCM si prešlo strastiplnou cestou, no dokázalo si vybudovať skvelú reputáciu, a to nielen u nás na Slovensku, ale aj v zahraničí. Bolo teda iba otázkou času, kedy sa podarí znovu sprístupniť webovú stránku.

Momentálne sa na german-cars-meeting.com nachádzajú dve nasledujúce podujatia. Jedno lukratívnejšie, než to druhé. Prvým podujatím súťaž GCM VR Race CUP v Heroes Laser Aréne v Trnave. Kvalifikácia je už v plnom prúde, trvá do 13. 12. 2018 a stačí dôjsť iba do Heroes a zajazdiť čo najlepší čas na vopred určenej trati. Finálové kolá budú prebiehať od 17. 12. do 19. 12.2 018. Pre viac informácií rozklikni odkaz vyššie.

Druhým, o niečo zaujímavejším podujatím je účasť na Pure Rally, čo je akousi odrodou rýchlych a luxusných áut v štýle Gumball. Samozrejme, je potrebná registrácia na stránke pre viac informácií. Táto rally sa bude konať od 28. 06. do 09. 07. 2019.

Nezaháľaj a bež sa registrovať na GCM.com, teda na jednu z najväčších automobilových stránok pre viac informácií o rôznych eventoch.

Zdroj: startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokDenník bratislavského hejtera: Kde máme cestárov?
Nasledujúci článokNa Slovensko sa blíži ľadová katastrofa! Buďte opatrní!