Domov Lifestyle Zažili sme radosť z jazdy na vlastnej koži !

Zažili sme radosť z jazdy na vlastnej koži !

BMW PURE DRIVE EXPERIENCE je neopakovateľným zážitkom !

Tento týždeň sme mali možnosť zúčastniť sa na prezentácií novej rady 5. Prezentácia sa konala v príjemnom prostredí activity parku Ponteo. Počas dvoch 60 minútových jázd boli pre nás pripravené špeciálne modely M440i, 760Li, X6 M50d, 4 cabrio a samozrejme paleta deviatich BMW radu 5. Od 525 až po 540i.

Počas prvej jazdy sme mali možnosť zajazdiť si na modeli M440i a X6 M50d. 440 nás ohromila, výkon 240 kW/326 k je ohromný, auto zrýchlilo z 0 na 100 km/h za niečo vyše 5 sekúnd. BMW radu 4 dokonalo drží na ceste aj pri vypnutej kontrole trakcie v režime sport+ a navyše má manuálnu ručnú brzdu ! Nasledovala jazda s BMW X6 M50d, musím povedať že po výkone 440i som sa cítil vo veľkej a ťažkej X6 trochu nudne, trojliter s výkonom 381 koní je síce papierovo silnejší ale výkon sa stratí pri mohutnosti X6. Aj napriek tomu nám úsmev z tváre neklesol. Na trase Rusovce-Vojka-Rusovce nás sprevádzal inštruktor zo SlovakiaRingu na BMW M440i, takže o dynamickú ale zároveň bezpečnú jazdu bolo postarané.

Nasledovala prezentácia BMW 530e plug-in hybrid a druhá jazda tentokrát už na modeloch radu 5. Nám sa podarilo získať najvýkonnejšiu verziu 540i s výkonom 340 koní. Tentokrát sme išli na trase Rusovce-Dunakiliti-Rusovce. Nové BMW radu 5 na nás spravilo obrovský dojem. Jazdné vlastnosti sú skvelé, auto je dynamické no zároveň komfortné, hluk v kabíne? Žiaden! Skutočne žiaden, konštruktéri popracovali na odhlučnení ale aj na hmotnosti vozidla, ktoré schudlo o cca 120 kg (podľa verzie). Ak ste niekedy šoférovali predchádzajúcu generáciu radu 5 ,tak viete že komfort a dynamika sú perfektne zvládnuté, no vedzte že nová generácia je úplne niekde inde!

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAudi RS-5 Sonoma Green. Čo si myslíte o tejto farbe?
Nasledujúci článokFaceliftové BMW i8 zhodí strechu a narastie mu výkon na 420 koní.