Futbalisti patria k najlepšie plateným ľuďom na svete. Niet preto divu, že v ich garáži nájdeme tie najzaujímavejšie kúsky.

V súvislosti so stále omieľaným ocenením Ballon d’Or 2018 pre najlepšieho futbalistu na svete sme sa rozhodli, že si pre vás prichystáme kolekciu štvorkolesových tátošov prvej trojky. Je všeobecne známe, že k špičkovým športovcom patria aj špičkové autá a nie je tomu inak ani v tomto prípade. Poradie futbalistov nechávame podľa výsledkov hlasovania, aj keď podľa toho, čo majú v garáži, by sme asi rozhodli inak. Posúďte sami, aké kúsky majú futbalisti v garáži.

3. Antoine Griezmann (Francúzsko)

Antoine momentálne oblieka dres slávneho Atletica Madrid a už pár rokov dokazuje, že do prvej trojky jednoznačne patrí. V jeho garáži sa nachádzajú také kúsky ako Maserati Granturismo Sport (cca 150 000 USD), Rolls Royce Wraith (cca 350 000 USD), McLaren 675LT (cca 350 000 USD) či Chevrolet Corvette C3 (cca 40 000 USD). Prekvapivé možno však je, že v jeho garáži nechýba ani Volkswagen Passat (cena v tomto prípade bezpredmetná).

2. Cristiano Ronaldo (Portugalsko)

Cristiana Ronalda asi netreba zvlášť predstavovať a aj v jeho pokročilom veku (33 rokov) stále dokazuje, že je jeden z najlepších futbalistov sveta. Po prestupe z Realu Madrid do Juventusu Turín mu to síce stále sype, avšak tento rok mu prvenstvo v ankete o najlepšieho futbalistu na svete tesne ušlo. To však nemení nič na tom, že aj on je fanúšikom rýchlych áut. Jeho rukami však prešlo už mnoho exkluzívnych vozidiel, preto spomenieme len tie najexkluzívnejšie. V jeho garáži nájdeme také kúsky ako Ferrari F12 TDF (cca 300 000 USD), Lamborghini Aventador (cca 630 000 USD) alebo Ferrari Laferrari (cca 1 750 000 USD). Čerešničkou na torte je však určite Bugatti Chiron (cca 3 000 000 USD).

1. Luka Modrić (Chorvátsko)

Luka mal priam rozprávkovú sezónu a aj vďaka nej sa stal tohtoročným víťazom ankety o najlepšieho futbalistu sveta. V súkromí je však známy pre svoju skromnosť a dokazuje to aj svojím výberom vozidiel. Narozdiel od svojich konkurentov v jeho garáži nenájdete exkluzívne či limitované modely. Jeden model si však zaslúži väčšiu pozornosť a tým je jeho obľúbené Bentley Continental GT (cca 150 000 USD). Inak v jeho garáži nájdete modely od značky Audi (A7 Sportback, Q7), keďže ingolstadtská automobilka je partnerom Realu Madrid, za ktorý Luka Modrić hrá od roku 2012.

Zdroje: Autobild | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTest Hyundai i30N Performance, novodobý fenomén!
Nasledujúci článokNástupca Lamborghini Aventador príde ako hybrid, no zachová si V12 atmosféru