Máte zálusk na ultimátny Mercedes-Benz triedy G 6×6, no nemôžete si ho z finančného hľadiska dovoliť? Prinášame Vám vhodnú alternatívu v podobe staršieho ML-ka, no za prijateľnejšiu cenu.. Teda možno..

Mercedes-AMG G63 6×6 je zbytočnosť sama o sebe. Nehovoríme iba o cene ale aj o celkovom využití vozidla. Očakávalo sa, že pár mesiacov po jeho uvedení na trh cena auta rapídne klesne, no opak je žiaľ pravdou. Naskytla sa tu však možnosť zadovážiť si lacnejšiu verziu. Slovom lacnejšiu myslíme o 380 000 libier lacnejšiu (po prepočte o 430 000 eur). Toto upravené ML sa naskytlo v aukcii na internetovom portály eBay za necelých 20 tisíc libier. Nie je práve toto auto po ktorom túžite?

Je to Mercedes, má dostatočnú svetlú výšku a disponuje šiestimi kolesami, ktoré jednoznačne chcete. Je to teda právoplatná 6×6. Teda nie tak celkom, keďže auto stojí na modeli ML a poháňané nie sú všetky nápravy ale iba dve, čiže štyri kolesá. Zrejme tie základné.

Toto ML-ko by sa dalo považovať za zosmiešnenie značky Mercedes-AMG, zatiaľ čo zadná časť vozidla vôbec nepasuje s tou prednou, čiže pri kúpe tohto vozidla Vám neostane nič iné iba oči pre plač a pozerať sa na totálnu absurditu, ktorú sa podarilo stvoriť.

Vozidlo je síce označené ako ML-AMG, ale ani to nie je pravda. Pod kapotou sa nachádza „maličká“ 3,2-litrová V6 namiesto mohutne burácajúcej V8. Má však bodykit od AMG a aj šesticu kolies, ako AMG. Nebude dokonca ani toľko na ceste papať, kedže sa v aute nachádza LPG súprava. Je teda aj ekologický.

Čo Vás môže odradiť od kúpy je len nedostatok podrobností o celej prerábke na toto čudo. Je to projekt na mieru, ale aj v takomto projekte by ste chceli vedieť, čo všetko bolo menené, či ako samotná úprava prebiehala. Ak by ste prejavili záujem, myslíme si, že predajca by Vám vedel poskytnúť aspoň zopár fotografií tohto vozidla pred prerábkou, počas prerábky, či po dokončení. Cena za túto absurditu? 19 995 libier (22 650 eur).

Zdroj: carthrottle.com

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcarthrottle.com
Predchádzajúci článokNová Škoda Fabia bude väčšia a príde o obľúbenú karosársku verziu
Nasledujúci článokNissan koncept IMs je sedan, ktorý zaútočí na Teslu