Domov Lifestyle Na nábreží Dunaja sa ukážu nemecké ikony ale aj luxusné lode!

Na nábreží Dunaja sa ukážu nemecké ikony ale aj luxusné lode!

Zdroj: German-Cars-Meeting

Ste nadšencom všetkého čo jazdí po vode či asfalte? Ak ešte nemáte plány na sobotu, v rámci jedinečnej udalosti RIVER SHOW / German-Cars-Meeting si môžete takéto stroje pozrieť aj na vlastné oči. Predvedú sa totiž na bratislavskom brehu Dunaja.

Nákupné centrum Eurovea hostí počas roka širokú škálu udalostí. Jednou z nich je aj River Show, ktorá prináša to najlepšie zo sveta lodí, vodných športov a atrakcií, na tok Dunaja. Tento rok sa k ním však pridajú aj automobily. Organizátori stretnutia German-Cars-Meeting vybrali päticu ikonických nemeckých áut, ktoré si návštevníci budú môcť pozrieť na promenáde pri Eurovei.

Vodnú šou obohatia ikonické nemecké autá

Poobednú šou na vode tak obohatia aj štvorkolesové diela. Na čo sa môžete tešiť? Milovníci starších strojov si prídu na svoje pri kúskoch legendárnych BMW, kupé 635csi E21 z osemdesiatych rokov či niekdajšiu pýchu 850i E31. Chýbať ale nebude ani čosi modernejšie. Do hlavného mesta taktiež dorazí osemvalcové monštrum s trojcípou hviezdou na kapote. Konkrétne je reč o rade CLS v prevedení 63 AMG. A ak by vás ani toto všetko dostatočne nenalákalo, prezradíme vám ešte jedného účastníka udalosti. Skutočnou nemeckou hviezdou bude totiž replika vzácneho Porsche 356 Speedster. Otvorený športiak, ktorý prišiel na svet pred takmer 65 rokmi.

Samotný program vodnej šou sa začne o 14:00. Diváci sa môžu tešiť na výstavu luxusných lodí, exhibície vodných športov, prezentáciu majstrov sveta alebo aj módne prehliadky. O napínavé momenty sa postará aj športovec Tomáš Urbánek, svojím pokusom o rýchlostný rekord jazdy na vodných lyžiach. Ukážu sa aj bezpečnostné zložky v podobe Poriečnej Polície SR a zásahu hasičov. O 16:00 je naplánovaná spanilá jazda po Dunaji, na ktorú je vítaný každý kapitán. Celá akcia má charitatívny zámer a chce tiež podporiť turizmus na rieke. German-Cars-Meeting už niekoľko rokov spája fanúšikov automobilového sveta a prináša radosť zo exkluzívnych áut širokej verejnosti. V minulosti sme tento event mohli vidieť na viacerých lokalitách, vrátane Slovakia Ringu. Na nábreží Eurovea bude mať tento rok premiéru. Vstup je samozrejme zdarma.

German Cars Meeting spúšťa svoju stránku!

Zdroj: RIVER SHOW | startstop.sk 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPrejazd pod Prístavným mostom sa otvára!
Nasledujúci článokLeasing na firemné autá vám pomôže výrazne ušetriť firemné peniaze