Domov Lifestyle Detailing ako práca- keď máte šťastný deň.

Detailing ako práca- keď máte šťastný deň.

Väčšina ľudí svoje autá považuje len za spotrebný tovar a za veci, ktoré ich prepravia z miesta A do miesta B. Pre nás, autičkárov, sú niečím viac. Pre niekoho sú detským snom, pre iného múzou. Niektorí ľudia si vďaka svojím finančným schopnostiam môžu tieto detské sny plniť a svojim vytúženým autám nestavajú len tak nejaké betónové garáže. Stavajú im vlastné domy, niekedy to vyjde do závratných výšin a z domov sa vyklenú až paláce. Určite nie jeden z Vás si prezrel garáže známych osobností. Žiadna z nich však nesiaha po päty tej, ktorú tu máme teraz.

Spoločnosť Esoteric, ktorá sa zaoberá detailným čistením áut, bola pozvaná do garáže jedného zo svojich klientov. Zväčša sa o jeho autá starajú 1-2 krát do roka. Neboli však poslaní do miest, ktoré dobre poznajú, ale do novo postavenej vily pre super autá. Zamestnanci firmy toto miesto označujú za jedno z najúžasnejších miest tohto druhu. Ako zaujímavosť sa dá povedať, že chlapi z Esoteric sa s majiteľom drahých áut takmer ani nestretávajú. Naposledy im však bolo dovolené zdokumentovať túto krásu na fotkách. Hacienda má štyri poschodia a plochu 790 m². Nad hlavnou miestnosťou sa nachádza akési medziposchodie, odkiaľ je krásny výhľad na vybrané kúsky. Pre najväčšiu lahôdku je postavený otočný kruh.

Pôsobivé sú aj dekorácie, ktoré tu nájdeme. Je tu spracovaných cez sto skulptúr a kadejakých zjavov z histórie dopravy. Tie však nepoukazujú len na automobily a ich históriu ale aj na konské záprahy. Koníkov je tu však viac. Hlavne tých vzpínajúcich. Hlavnú úlohu v tomto paláci tak hrá značka Ferrari, no v majiteľovej zbierke nechýba ani Porsche 911 R alebo rôzne modely značky Dodge. Do zbierky patria aj rarity ako F40 alebo model Enzo. Každému tak určite bude jasné, prečo majiteľ nechal na stenu pribiť logo talianskej značky. Nejde však o hocijaké- toto logo voľakedy vítalo návštevníkov továrne v Maranelle.

Čo by to bola za usadlosť bez hudby. O tú sa stará audio systém CAT (California Audi Technology). Tvorba tohto majestátu so štyrmi poschodiami (2 budú zrejme v podzemí) trvala necelé tri roky. To je však normálne, nakoľko ukrýva také klenoty aké ukrýva. Majiteľ tohto domčeka si však najviac cení Ferrari LaFerrari Aperta. Je to vcelku zaujímavé, lebo na človeka s toľkými vzácnosťami pod strechou by sme tipovali určite niečo iné. Treba brať do úvahy aj to, že ide o najnovšiu limitovanú edíciu, ktorá bola vyrobená v malom počte kusov. Z linky vyšlo 209 kusov, z toho deväť si nechala automobilka. Rázom sme na čísle 200 pre celý svet a Aperta sa rázom stala vzácnejšia než 288 GTO, ktorého vzniklo 272 kusov. Jeden exemplár sa samozrejme nachádza aj v tejto svätyni. Dosť však bolo slov, pozrite sa na túto zbierku aj vy sami.

LaFerrari Aperta in the most INSANE garage in the world!

Zdroj: esotericdetail.com

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNelichotivá situácia pre Ferrari…
Nasledujúci článokAko to vyzeralo na Power Tuning Party 2017