Ryan Sheridan je vo väzení a jeho podnikanie je zničené, ale ešte väčšia bude jeho sentimentálna strata, keďže jeho tri cenné autá sa budúci mesiac objavia v aukcii. 

Filmy veľakrát umožnili autám hrať dôležitejšiu hlavnú rolu ako samotným hercom. Pozeranie na obrazovku, kde sa premávajú legendárne autá, mnoho detí inšpirovalo a viedlo k láske k autám. Ak ste ale dosť bohatí, môžete žiť a jazdiť s ikonami filmového priemyslu naživo aj vďaka aukcii. A to vďaka kúpe repliky alebo originálu. Ak sa však voláte Ryan Sheridan, vaše tri cenné vozidlá zabavili policajti.

Ide o Deyle DeLorean z filmu Návrat do budúcnosti, Cadillac z filmu Ghostbusters a klasickú repliku Batmobilu Chevy Caprice. Táto trojica sa momentálne chystá na aukciu, kde si snáď už nájde toho správneho majiteľa.

Bývalý majiteľ týchto automobilov bol zapletený do podvodu, v ktorom si ulial desiatky miliónov dolárov. Pravdepodobne si myslel, že je nedotknuteľný, a preto sa rozhodol minúť malú časť zo svojich nelegálnych príjmov na repliky filmových ikon. Ak vás zaujíma jedno alebo všetky tieto vozidlá, v sobotu 1. augusta budete mať jedinečnú možnosť sledovať, na akú hodnotu sa vyšplhajú. Nebola uvedená žiadna minimálna ponuka, takže toto by mohla byť dobrá príležitosť zakúpiť kúsok Hollywoodu za výhodnú cenu.

Nuž, zločin sa nevypláca. Sheridan okrem trestu odňatia slobody musí zaplatiť viac ako 24 miliónov dolárov. Sheridan bol známy svojou láskou k automobilom. Podľa záznamov súdu kúpil repliku DeLorean za 51 300 dolárov. Za Hearse z Krotiteľov duchov zaplatil 140 359 dolárov a replika Batmobli ho vyšla na 160 350 dolárov. Aukcia sa bude vysielať na internete.

Či bude stáť za to, uvidíme. DeLorean nie sú známe práve ako najspoľahlivejšie autá. Cadillac, ktorý je základom repliky z Ghostbusters, je tiež z roku 1959, takže bude oňho zrejme väčší záujem. Batmobile je však založený na vozidle Chevrolet Caprice z roku 1995. To znamená, že kým sa predá, zrejme to zaberie viacej času, ale pravdepodobne sa predá za najlepšiu cenu.

Zdroj: Cleveland

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokElektromobil zadarmo? V Nemecku bežná realita.
Nasledujúci článokTEST Hyundai i10: K dokonalosti mu chýba už len elektrina