Domov Lifestyle GCMTOUR – tucet rýchlych áut okolo Slovenska pre dobrú vec

GCMTOUR – tucet rýchlych áut okolo Slovenska pre dobrú vec

GCMTOUR je charitatívna jazda naprieč Slovenskom, ktorá sa uskutoční 28. – 30. augusta 2020, aby pomohla deťom s onkologickým ochorením. Hlavným cieľom charitatívnej jazdy je spojiť ľudí s rovnakou záľubou, za spoločný záujem, pomôcť deťom s onkologickým ochorením.

Naprieč Slovenskom

Charitatívna jazda sa začne už 28. augusta v areáli čerpacej stanice Slovnaft na Prístavnej ulici v Bratislave a 30. augusta sa na rovnakom mieste skončí. Za tri dni prejde kolóna luxusných superšportov mestá ako Košice, Prešov, Ružomberok, Banská Bystrica, Žilina a Trenčín. V každom meste sa kolóna zastaví a popri sprievodnom programe bude zbierať peniaze na podporu onkologicky chorých detí.

V Košiciach sa odohrá okrem iného aj Night Ride kde sa môžu fanúšikovia priaznivci športových vozidiel stretnúť. Počas druhého dňa tour, je naplánovaná sprievodná akcia na Dobšinskom kopci, neskôr počas zastávky v Ružomberku aj stretnutie s pretekárom Štefanom Svitkom. Počas zastávky na Donovaloch bude pred hotelom Galileo vystavená aj legendárna Audi S1. Fanúšikovia rýchlych áut sú vítaní v každom meste a informácie o konkrétnych zastávkach nájdu na webe, Instagrame alebo Facebooku German Cars Meeting (www.instagram.com/german_cars_meeting) (www.facebook.com/germancarsmeeting).

Charitatívna zbierka

German Cars Meeting už čoskoro zverejnia transparentný účet, na ktorý bude možné až do ukončenia charitatívnej jazdy GCMTOUR dobrovoľne prispievať ľubovoľnou čiastkou. Okrem toho bude možné prispieť aj priamo na mieste, kde bude kolóna superšportov stáť. Všetky peniaze vyzbierané prostredníctvom tejto zbierky budú venované Národnému Onkologickému Ústavu.

Ako sa zúčastniť?

Registrácia do kolóny superšportov je otvorená, a môžete sa prihlásiť tu. Štartovné pre vodičov zahŕňa: ubytovanie na dve noci, polep vozidla, originálne tričko, tankovaciu kartu v hodnote 100€.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.3 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHAKATRON – Slováci vyvinuli aplikáciu ktorá dokáže sama nájsť kradnuté vozidlo
Nasledujúci článokAvtoros Shaman 8×8 – najschopnejšia sanitka na svete?