Domov Lifestyle Aké exotické autá ukrývajú v garáži svetové celebrity?

Aké exotické autá ukrývajú v garáži svetové celebrity?

Aké exotické autá ukrývajú v garáži svetové celebrity?

Celebrity majú úplne iný život, ako my, bežní ľudia. A odzrkadľuje sa to aj na obsahu ich garáží. Aké exotické kúsky ukrýva boxer Mayweather či rapper 50 Cent?

Svetové celebrity sa často ukazujú v exotických autách, ktoré sú pre bežného smrteľníka nedosiahnuteľným snom. No v tomto článku sa nepozrieme na Ferrari, Lamborghini či modely Rolls-Royce, ale na skutočne skvostné a jedinečné autá, ktoré si našli cestu k hviezdam šoubiznisu.

Missy Elliott a Spyker C8

Holandské športové auto, ktoré pod kapotou ukrývalo V8 od Audi s výkonom od 400 do 630 koní (podľa verzie). Stretnúť nejaký Spyker na ceste je však udalosť desaťročia. Jeden v garáži má Miss Elliot, speváčka, producentka a textárka, ktorá si spravila meno na hiphopovej, RnB a soulovej scéne.

 

Floyd Mayweather a Koenigsegg CCXR Trevita

Držiteľ rekordu v Guinessovej knihe rekordov za 50 zápasov bez porážky, afroamerický boxer Floyd Mayweather, má okrem bronzovej medaily z olympiády aj celú plejádu luxusných áut. Nechýba Bugatti Veyron, Ferrari 458 Italia, Lamborghini Aventador, niekoľko Rolls-Royceov, no najviac zaujme raritný Koenigsegg CCXR Trevita. Hyperšport s výkonom takmer 1020 koní ale boxer v roku 2017 predal za 2,6 milióna dolárov.

 

Wyclef Jean a Pagani Zonda C12

3-násobný držiteľ ceny Grammy, člen hiphopovej skupiny The Fugees, má v garáži okrem Hummeru H2 a Lamborghini Murcielago aj ďalšiu a omnoho exkluzívnejšiu 12-valcovú beštiu z Talianska – Pagani Zondu C12. Model debutoval na autosalóne v Ženeve ešte v roku 1999 a do roku 2019 bolo celosvetovo vyrobených 140 automobilov (z toho 2 boli testovacie prototypy).

 

50 Cent a White Lightning

Rappera, ktorý si hovorí 50 Cent, zrejme nikomu netreba predstavovať ani v našich končinách. Hoci nedávno vyhlásil bankrot, jeho garáž hovorí niečo iné. Nechýbajú exkluzivity ako Maserati MC12, no zďaleka najbizarnejšie vozidlo je tento „White Lightning“. Ide o prototyp, ktorý vznikol kombináciou Formuly 1, prúdového lietadla a kozmickej lode. Majú ho na svedomí Parker Brothers, ktorí prototyp postavili v roku 2012 na zakázku za 1,55 milióna dolárov.

POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
ZDROJauto.cz
Predchádzajúci článokNový Ford Mustang Mach-E GT a najvýkonnejšia verzia Performance Edition
Nasledujúci článokHyundai predstavuje nového člena rodiny N! Privítajte model Elantra N!