Domov Lifestyle Géčko za málo peňazí? To je Suzuki Jimny s úpravou od Brabus

Géčko za málo peňazí? To je Suzuki Jimny s úpravou od Brabus

Nie je Brabus ako Brabus. Síce ich doménou sú vysokovýkonné autá, prevažne od nemeckej automobilky Mercedes, no čo ak by sme chceli niečo neobyčajnejšie?

Nepotrebujete takého mastodonta akým je Mercedes-AMG G63? Je to auto pre vás drahé a zbytočné? Brabus prichádza s upraveným „budgetovým géčkom“, ktorý dokáže vo veľkom ušetriť podstatnú časť vašej peňaženky. Suzuki Jimny Brabus G800 je zmenšeninou monštruózneho Mercedesu-AMG G63. Aj bez úprav Suzuki Jimny vyzerá ako taká zmenšenina Géčka. Napriek úprave si Jimny zachovalo svoju kompaktnosť a rozhodne ho neprehliadnete. Čo je najdôležitejšie, vyzerá famózne.

Nejedná sa však iba o dizajnový prvok, ktorý dodáva malému Jimny na hmotnosti ale celková úprava má vlastné komponenty značky Brabus – či už po interiérovej stránke, taktiež aj po exteriérovej. Nové Jimny si získalo srdce asi každého fanúšika malého off-roadu. Jimny ako také ponúka všestrannosť v teréne za prijateľné peniaze. Finančná stránka malých off-roadov bola vždy vecou, ktorá dokázala dokonalé auto potopiť.

Suzuki Jimny bolo na predaj prevažne pre európsky trh a na americký sa zabudlo. Pre niekoho bohužiaľ, pre nás Európanov bohu vďaka aj nám sa konečne niečo výnimočné ušlo. Jimny je obľúbeným vozidlom automobilky a na trhu si vytvorilo vlastnú kategóriu vozidiel. Suzuki Jimny od spoločnosti Brabus sa zameriava na novú formu karosérie a transformáciu mini off-roadu na plnohodnotný šialený off-road ako sme od Brabusu zvyknutí. Jeho komplexnosť vieme povedať aj na základe toho, že existujú kity, kde Jimny transformujete aj na Ford Bronco, či Land Rover Defender.

The Half Size Brabus Suzuki G Wagon!! £40,000 G63 in London

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJmotor1.com
Predchádzajúci článokNissan plánuje uviesť až 15 elektromobilov do roku 2030. Ich parametre sú trúfalé
Nasledujúci článokTEST Seat Ibiza FR, má radosti na rozdávanie a nie len to…