Domov Lifestyle Mercedes-Maybach Haute Voiture – do tohto auta jedine v papučiach

Mercedes-Maybach Haute Voiture – do tohto auta jedine v papučiach

Keď sa spojí Maybach a Mercedes-Benz triedy S, musí byť každému jasné, že to nemôže dopadnúť zle. Samotná trieda S sa stala symbolom luxusu, pohodlia a technológii. No a keďže si triedu S vzal do parády Maybach, je jasné, že sa level posunie o zopár poschodí vyššie.

Maybach vie, ako urobiť auto tak, aby sa v ňom jeho majiteľ cítil výnimočne. Aby mal pocit niečoho viac, než je považované za štandard. Maybach jednoducho vie, ako uspokojiť aj túžby tých najnáročnejších. Práve preto sa pustili do práce a vytvorili niečo, čo nesie názov – Mercedes-Maybach Haute Voiture. Ide o jednu z najluxusnejších a najpremyslenejších verzii triedy S. Zatiaľ iba v podobe konceptu, ktorý však môže predznačovať aj sériovú produkciu. Na tú si však ešte musíme počkať.

Inšpirovaný módnymi ikonami

Ide o koncept, ktorý sa nechal inšpirovať tými najznámejšími módnymi značkami a ikonami. Hneď na prvý pohľad zaujme dvojfarebné lakovanie, čo nebýva v prípade Maybachu nič nezvyčajné. No a lak je iba začiatok. Spoločne sa pozrime na to, čo všetko si môžete dopriať, ak sa vám v banke váľa nejaký ten milión navyše.

Interiér pôsobí grandiózne už na prvý pohľad. Rovnako ako aj exteriér vozidla, vyniká kombinácia béžovej a modrej farby. Zaujímavo pôsobia aj pomerne husté koberce na nohy pod prednými aj zadnými sedadlami. Ak sme spomínali kombináciu dvoch farieb, ešte jedna priam bije do očí. Pýtate sa aká ? No predsa zlatá ! Zlatá farba poslúžila na lemovanie a doplnky. Luxusný nádych dopĺňajú textilné obloženia dverí a do správnej limuzíny patrí aj set na pitie šampanského. Celkovo však auto poodhaľuje svoje detaily postupne. Vždy, keď sa znovu pozriete objavíte niečo nové.

V8 alebo V12 ?

Model Mercedes-Maybach Haute Voiture sa dostane k svojim zákazníkom aj spolu s veľkým množstvom doplnkov. Keďže sa jedná o edíciu inšpirovanú módou, očakávajte zaujímavé módne kúsky. Zatiaľ nemáme bližšie informácie o tom, aká pohonná jednotka bude skrytá pod kapotou. No aktuálne nám z toho vychádza, že na výber budú dve možnosti. Osemvalec S 580 4Matic, respektíve dvanásťvalec S 680 4Matic. Snáď sa už čoskoro dozvieme viac o tomto zaujímavom kúsku luxusu na kolesách.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJLuxuryLaunches.com
Predchádzajúci článokBudeme nosiť vodičák v mobile? Prípravy sa už začali, Slovensko môže byť…
Nasledujúci článokFerrari Roma Tailor Made je exkluzivita pre verejnosť, nie na prianie jedného zákazníka

1 COMMENT

  1. […] Mercedes-Maybach Haute Voiture – do tohto auta jedine v papučiach […]

Comments are closed.