Domov Lifestyle Mercedes-AMG E63 S Final Edition – posledná óda na radosť

Mercedes-AMG E63 S Final Edition – posledná óda na radosť

Nastal definitívny koniec. Luxusná limuzína s monštruóznym výkonom 612 koní prichádza vo svojej poslednej labutej piesni. Škoda…

Mercedes-AMG E63 S Final Edition je doslova lahôdkou pre oko. Vo svojej poslednej edícií bude mať matnú grafitovú sivú farbu s 20“ kovanými diskami vo vizuály AMG. Lúče sú lemované ľahkým lakom a poukázanie je vidieť aj na C-stĺpiku, ktoré zdobí logo AMG. Toto sú jedny z hlavných poznávacích znakov, ktoré symbolizujú to najlepšie, čo v triede E dokážete dostať.

Okrem iného bude v ponuke aj balík AMG Night, ktorý obsahuje zaručene veľké množstvo exteriérových doplnkov v lesklej čiernej farbe. Do týchto doplnkov sa radí predný blatník s rozdeľovačom prahov, ozdobné lišty zdôrazňujúce líniu auta, či lemovanie okien. Vhodným zakončením robustnej zadnej časti sú dve do čierna odeté chrómové koncovky výfukového ústrojenstva. Pokiaľ vám čierna moc nesedí, na výber bude taktiež aj z dvoch balíkov, ktoré ponúkajú uhlíkové vlákna.

Pre zdôraznenie honosnosti a významnosti sa pri otvorení dverí rozžiari nápis AMG na zemi. Okrem dizajnovej stránky toto osvetlenie ponúkne komfortnejšie a bezpečnejšie vystupovanie / nastupovanie vďaka dostatočnému osvetleniu priestoru.

Limitovaný počet kusov

Okrem dokonalého srdca, ktoré pozostáva so 4,0-litrového osemvalca, ktorý produkuje maximálny výkon šialených 450 kW / 612 koní, však Mercedes-AMG E63 S Final Edition ponúkne špeciálne AMG Performance sedadlá so špičkovým bočným vedením pre dynamickejšiu jazdu. Všetky polohy sedenia vrátane bočníc viete elektricky nastavovať, takže o maximálny komfort a agresívnu jazdu bude určite postarané. Čalúnenie sedadiel je z kože Napa vo farebnom prevedení AMG titánová sivá / čierna so žltým kontrastným prešívaním. Prístrojovka je taktiež odetá do kože Napa a o luxusné cítenie je tak určite postarané.

Volant je štandardný trojramenný a na spodku „seknutý“. Ten je takisto odetý do čiernej kože napa s mikrovláknami DINAMICA. Presnosť v riadení a pevnom úchope bude určite hmatateľná. Sploštený tvar volantu je doslova charakteristickým znakom pre vozidlá s dodatkom AMG. Sériové tlačidlá divízie AMG umožnia rýchle a presné ovládanie vybraných funkcií jazdy. K dispozícií tak budú jazdné režimy ako Eco, Normal, Sport, Sport+.

Okrem exteriérových karbónových doplnkov nájdeme karbón aj vnútri vozidla, hlavne na stredovej konzole. To, že sa bude jednať o limitovanú verziu potvrdzuje aj planžeta AMG FINAL EDITION xxx of 999. Okrem planžety však zákazníci dostanú aj na mieru ušitú plachtu AMG E63 FINAL EDITION v danom farebnom odtieni, aby ladil so zbytkom auta.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJtopgear.com
Predchádzajúci článokBentley Flying Spur S – športovejšie a hlučnejšie. Prvý krát aj ako hybrid
Nasledujúci článokFord testuje novú technológiu. Obmedzovač rýchlosti, ktorý nemá obdobu