Domov Lifestyle O auto je dôležité starať sa celoročne

O auto je dôležité starať sa celoročne

Na prvý pohľad sa zdá, že leto je z pohľadu starostlivosti o auto najmenej náročné obdobie, no zdanie môže klamať. Rovnako, ako počas blížiacej sa jesene či v zime, tak aj počas leta netreba zanedbávať svoje auto nielen čo sa týka bežnej údržby. Vždy je navyše dobré využiť jednoduché tipy a triky na to, ako sa kúpou jednoduchých doplnkov zbaviť dodatočnej starostlivosti a zvýšiť komfort a pohodlie. Naozaj sa to dá, stačí len vedieť ako na to.

Nemusíte čistiť poťahy

Každý by chcel mať v aute poriadok. Niekedy je to však ťažké, najmä ak je človek časovo zaneprázdnený a jednoducho nemá priestor na to, aby každý týždeň vydrhol auto zvonka i zvnútra. Citlivé sú sedadlá, najmä ak máte malé deti či spolujazdcov, ktorí si v aute radi zjedia občerstvenie z benzínovej pumpy, a potom zbierate omrvinky. Pri starostlivosti o sedadlá a poťahy vám pomôžu auto tričká, ktoré predstavujú veľmi jednoduché, a pritom účinné riešenie. Ochránia poťahy pred znečistením či už v lete pred prepotením, alebo v zime pred blatom a snehom. Navyše aj z estetického hľadiska vyzerajú veľmi dobre. Cenovo sú taktiež naozaj veľmi dostupné.

Netreba ani tak často vysávať

Pamätáte si, ako boli kedysi na pumpách vysávače, ktorými si motoristi vysávali interiér auta a najmä podlahy? Na tie už môžete zabudnúť. Najmä na jeseň a v zime býva témou čistota obuvi, v ktorej nastupujete do auta. Nikto sa nechce voziť v blate a špine. Údržbu si zjednodušíte tým, že si zadovážite autokoberce, ktoré následne viete aj ľahšie vyčistiť. Znovu je tu aj estetické hľadisko, vkusné autokoberce vyzerajú o kúsok elegantnejšie ako napríklad gumové rohože a podložky.

Starostlivosť a vhodný výber doplnkov

Ako sami vidíte, pri aute je to celé o kombinácii dobrej starostlivosti a správnom výbere autodoplnkov, ktorými si uľahčíte život. Ak máte záujem o autokoberce či auto tričká, stačí si ich pozrieť v internetových obchodoch, odkiaľ si ich viete pohodlne objednať priamo domov.

Vybavte vaše auto tými správnymi autodoplnkami, predídete tak znečisteniu a častému upratovaniu interiéru.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokLimitka z okruhov. Mercedes-AMG GT3 EDITION 55 je skôr oslavou možného ako serióznym autom
Nasledujúci článokStellantis dokončil vývoj nového elektromotora aj batérie. Ako prvý ich dostane Peugeot e-308