Domov Lifestyle Mansory ukázalo unikátne Bentley. Je ostré ako osa

Mansory ukázalo unikátne Bentley. Je ostré ako osa

Spomínate si na ružovo-čierne Bentley Continental GT od Mansory? Išlo o unikátny kus, ktorý bol jediný svojho druhu. Teraz je podobný kus na predaj v žlto-čiernom prevedení.

Úpravcovská spoločnosť Mansory je dobre známa svojimi extravagantnými úpravami vozidiel, ktoré sú niekedy na nepoznanie a na hranici dobrého vkusu. Toto one-of-one Mansory Vitesse Bentley sa taktiež bude radiť k autám, ktoré dokážu popudiť, no taktiež aj nadchnúť človeka. Pre tých, ktorí nevedia, tak Mansory Vitesse Rose pochádza z roku 2009 a stojí na základoch Bentley Continental GT Speed. Išlo o vôbec prvý špeciálny dvojfarebný model, ktorý Mansory vyrobilo.

Aktuálne prichádzajúca novinka však stojí na modernejších základoch a to na modeli Continental GT Convertible. Je upravené tak, aby sa za ním otáčalo viac hláv ako tomu bolo doteraz v jeho sériovej podobe. Mansory si zakladá na svojej extravagantnosti a hovorí o tom každý jeden model, ktorý im prejde pod rukami.

Toto unikátne Bentley prichádza s dvojfarebným lakovaním v čierno-žltej farbe. Táto kombinácia farieb rozdeľuje model na dve časti, pričom žltá je dominantnejšou farbou tejto úpravy. Doplnkom tejto kombinácie farieb sú čierne kolesá doplnené o žlté akcenty. Chýbať samozrejme nemôže bodykit charakteristický pre Mansory vyrobený z uhlíkových vlákien.

Osí motív nenájdeme iba na karosérii, ale ako je tomu zvykom, tak aj v interiéri vozidla. Na jednej strane nájdeme žlté sedadlá, na druhej čierne. Stredová konzola je doplnená o plaketu s nápisom „Mansory Vitesse One of One“.

Akými úpravami prešla pohonná jednotka, však Mansory nešpecifikovalo. Čísla ale hovoria jednoznačne. Nové Mansory Bentley Continental GT Convertible teraz disponuje výkonom 552 kW/740 koní a maximálnym krútiacim momentom 1.020 Nm. Maximálna rýchlosť sa ustálila na 332 km/h a hranicu 100 km/h tento kabriolet pokorí z nuly za 3,3 sekundy. Cena úpravy zverejnená nebola.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokObnovená Mototechna oslavuje 10 rokov, k výročiu vydala knihu o svojej histórii
Nasledujúci článokŠkótsky Munro MK1 potrápi aj bájny Defender