Domov Lifestyle Dvojfarebná limitovaná edícia Mercedes-AMG G63 UAE je šialená aj pre Mansory

Dvojfarebná limitovaná edícia Mercedes-AMG G63 UAE je šialená aj pre Mansory

Spoločnosť Mansory netreba predstavovať. Z „bežných“ áut dokážu spraviť tie najdivokejšie luxusné vozidlá na svete. Niektoré úpravy sú skutočne šialené avšak toto prekvapilo aj nás!

Zoznámte sa s novým výtvorom Mansory Mercedes-AMG G63 P900 Limited Edition 50. UAE. Ako už názov napovedá, ide o limitovanú edíciu Mercedes-AMG G63 vyrobenú špeciálne pre Spojené Arabské Emiráty (UAE). Na základe dekrétu šejka Khalifu bin Zayed Al Nahyana oslavujú Spojené arabské emiráty rok 2021 ako rok 50. Pripomínajú si založenie národa v roku 1971, pričom slávnosti sa konajú od 6. apríla 2021 do 31. marca 2022. Toto je druhý model Mansory na oslavu tejto príležitosti prvým bol Rolls-Royce Cullinan UAE Edition. Prvá špeciálne úpravu Rolls-Royoce bola naozaj podareným kúskom ale toto je ozajstná divočina. 

Exteriér dostal dvojfarebné lakovanie. Fialový lak na prednej polovici a čierny na zadnej polovici. V kombinácii so šialeným body-kitom je prevedenie brutálne dokonca aj pre firmu Mansory. Počkajte však, kým uvidíte interiér.

Prečo bola zvolená táto farebná kombinácia je nám záhadou. Interiér by sa dal ľahko považovať skôr, ako pocta americkému tímu Los Angeles Lakers z NBA kvôli farebnej kombinácii. Čalúnenie je v žltej a fialovej farbe, pričom sedadlá sú rozdielne. Vodičove je v žltej farbe a spolujazdcove vo fialovej. Vo vnútri sa tiež nachádza niekoľko log Spojených arabských emirátov, ktoré označujú túto špeciálnu edíciu.

Podstatného vylepšenia sa dočkal aj výkon. Pod kapotou sa ukrýva 900 koní a krútiaci moment je na úrovni 1 200 Nm. Auto s takým odvážnym dizajnom a interiérom si to aj pýta. Okrem Mercedesu AMG G63 takto upravili aj Lamborghini Urus  Cenu konkrétneho modelu sme sa nikde nedozvedeli ale málo to určite nebude.

The MOST EXPENSIVE G63 AMG in the WORLD by Mansory - Savage Luxury SUV in Detail!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokStanú sa vodíkové autobusy súčasťou čistého energetického mixu v budúcnosti?
Nasledujúci článokNepostačuje vám výkon klasického BMW M5 CS? G-Power má pre vás riešenie