Domov Lifestyle Umelecké diela alebo gýče? Takto utrácajú peniaze najbohatší ľudia na svete

Umelecké diela alebo gýče? Takto utrácajú peniaze najbohatší ľudia na svete

Rolls-Royce spustil prihlášky do svojho učňovského programu 2023. Rolls-Royce Apprenticeship Program je jeden z najpoprednejších programov svojho druhu v Spojenom kráľovstve a vôbec v celej Európe. Svojim obsahom ponúka vynikajúce možnosti školenia a rozvoja pre študentov so širokým rozsahom vzdelania, záujmov a predchádzajúcich skúseností.

Učňovská príprava v technických a remeselných oblastiach vo všeobecnosti trvá dva roky a kombinuje získanie v Británii uznávanej kvalifikácie úrovne 2, ktorú je možné nadobudnúť na miestnych vysokých školách, spolu s učením sa remeselným zručnostiam od špičkových odborníkov z Goodwoodu. Na konci úvodnej fázy školenia majú učni možnosť zostať a postúpiť na vyššiu kvalifikáciu. Učňom s tými najlepšími výsledkami potom môže byť v spoločnosti ponúknuté trvalé zamestnanie.

Na tento rok sú v súčasnosti k dispozícii učňovské miesta v rámci celého podniku. To znamená, že stáže sa uskutočnia v oddeleniach technickej montáže, povrchovej úpravy, centra interiérových úprav, centra vnútorných povrchov, kvality, šitia, údržby laku, plánovania, predaja, riadenia kvality podniku aj projektového manažmentu. Výberový proces aj všetky pohovory budú tento rok prebiehať prezenčne.

Žiadosť o stáž je potrebné podať do 19. marca 2023. Rolls-Royce však prevádzkuje aj tzv. priebežný náborový program, takže niektoré pozície sa môžu po prijatí dostatočného počtu žiadostí ukončiť skôr, preto v prípade seriózneho záujmu odporúčame s podaním žiadosti neváhať. Rolls-Royce okrem toho ponúka aj voľné miesta pre vysokoškolákov, ktorých študijný odbor zahŕňa priemyselnú prax. Žiadosti o tieto programy sa otvoria v októbri 2023.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
3
Predchádzajúci článokAmerický Volkswagen Atlas sa dočkal modernizácie, no ostal bez V6
Nasledujúci článokRam 1500 REV sa predstavil počas Super Bowlu