Domov Lifestyle Takúto akciu v Kauflande nenájdete, k autu vám pribalia hodinky aj motorový...

Takúto akciu v Kauflande nenájdete, k autu vám pribalia hodinky aj motorový čln

Brabus uľahčuje rozhodovanie dobre situovaných zákazníkov, či si na okrúhle narodeniny doprajú luxusné auto, luxusné hodinky alebo luxusný motorový čln. V balíku Brabus Deep Blue Statement dostanú všetko v jednom.

Tuner z Bottropu si opäť zobral do parády MercedesAMG G 63. Podľa názvu tohto špeciálneho modelu dostala karoséria vlastný lak vo farbe Deep Blue“, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre značku Brabus a je inšpirovaná hlbokým morom. Vizuálne úpravy chcú tento hranatý offroad priblížiť k superšportovým vozidlám, preto karoséria dostala množstvo reálnych i falošných vetracích otvorov a bodykit Brabus Widestar, ktorý celé vozidlo rozširuje o tučných 10 cm. Množstvo exponovaných karbónových prvkov, ako je kryt kapoty, lemovanie masky chladiča, bočné vetracie otvory či kryty vonkajších spätných zrkadiel dotvárajú športový outfit. Aj logá Brabus 900 boli zdobené karbónovými vložkami. Z tohto materiálu je vyrobené aj strešné krídlo či kryt rezervného kolesa.
Poriadne prevŕtaný motor
Blatníky ukrývajú 24-palcové kolesá s kovanými 10-lúčovými diskami Monoblock ZPLATINUM EDITION obuté do pneumatík 295/30 ZR 24 vpredu355/25 ZR 24 vzadu Hliníkové vinuté odpruženie Brabus Ride Control bolo vyvinuté v spolupráci s technologickým partnerom KW a je špeciálne vyladené na použitie týchto pneumatík. Vzpery odpruženia prednej nápravy a tlmiče nárazov zadnej nápravy s integrovanými chladičmi frézované z jedného kusu hliníka. Umožňujú podľa potreby znížiť svetlú výšku automobilu o 45 milimetrov. Tlmenie možno nastaviť na výrazne komfortné alebo športové pomocou prepínača Dynamic Select v kokpite.
Brabus 900 Deep Blue poháňa dvakrát preplňovaný vidlicový osemvalec, ktorý produkuje o enormných 315 koní viac ako sériový motor modelu G 63. Výsledné čísla sa zastavili na hodnotách 900 koní pri 6200 ot./min. a 1050 Nm pri 2900 ot./min, pričom krútiaci moment je v záujme ochrany životnosti pohonnej jednotky elektronicky limitovaný. Vyšší výkon dosiahli v Brabuse zvýšením objemu motora zo 4,0 na 4,4 litra, použitím väčších kovaných piestov, vyšším zdvihovým pomerom valcov, modifikovanými ojnicami, prepracovaním preplňovania s väčšou kompresorovou jednotkou a plniacim tlakom zvýšeným na 1,4 bar. Úpravy motora zahŕňajú aj väčšie zvody s priemerom 76 milimetrov a kovové katalyzátory.
Jazdné výkony superšportu
Vysokovýkonný výfukový systém Brabus z nehrdzavejúcej ocele dve koncovky výfuku vychádzajúce na každej strane vozidla pred zadnými kolesami. Aby zodpovedali športovému vzhľadu, orámované karbónovým dekorom s integrovaným ambientným červeným osvetlením. Stlačením tlačidla na stredovej konzole môžu vodiči prepínať medzi hrdelným tónom výfuku V8 v režime Sport a jemným šepotom v režime Coming Home. Úpravy motora a aerodynamiky sa na ceste prejavia tak, že Géčko z 0 na 100 km/h zrýchli za 3,7 sekundy a dosiahne maximálnu rýchlosť 280 km/h.
900-koňový motorový čln
Čo by bolo pre terénne vozidlo s výkonom 900 koní od spoločnosti Brabus vhodnejšie ako rovnako výkonný motorový čln lakovaný rovnakou farbou Deep Blue? Rovnako ako luxusné superšporty BRABUS, aj superloď Brabus Shadow 900 SunTop Deep Blue Signature Edition s dĺžkou 11 metrov bola vyvinutá s najväčšou láskou k detailom a absolútnou vôľou nanovo definovať vysoký výkon a vzrušujúci dizajn na vodnej hladine. Za týmto účelom Brabus Marine spolupracuje s fínskym výrobcom lodí Axopar. Dva štvortaktné motory Mercury Marine 450R 450R V8 poskytujú celkový výkon 900 koní. Aj keď s ľahkosťou dosahuje rýchlosť viac ako 60 uzlov (111 km/h), táto loď stanovuje štandardy aj z hľadiska ovládania a plavebných vlastností. Posádku privíta ultra-moderný kokpit. Priestor Lounge Package ponúka prakticky nekonečné možnosti relaxácie, opaľovania alebo trávenia času spolu s rodinou, priateľmi alebo hosťami.
Exkluzívne hodinky
Okrem dvoch exkluzívnych dopravných prostriedkov obsahuje balík Brabus Deep Blue Statement náramkové hodinky zo spolupráce renomovaného talianskeho hodinára Panerai so značkou Brabus. Rovnako ako superauto a super loď, aj hodinky Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition dokonalým spoločníkom pre dobrodruhov a nadšencov. Panerai vyvíja a vyrába svoje chronometre vo svojej manufaktúre v Neuchâteli a predstavuje tak plynulé spojenie histórie a vkusu talianskeho dizajnu so švajčiarskym hodinárskym umením. Hodinky vyrobené v limitovanej edícii majú nezameniteľný dizajn a ponúkajú absolútnu spoľahlivosť. Hodinky sú vodotesné do tlaku 30 barov a majú starostlivo vybratú paletu modrých a sivých odtieňov, ktoré dokonale zapadajú do dizajnových prvkov tu prezentovaného tria. Puzdro je vyrobené z titánu a priemer 47 milimetrov. Cena za celý balík je stanovená na 1.181.000 eur bez dane.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBratislava hostí zaujímavé preteky, hlavnou výhrou je elektromobil
Nasledujúci článokHistoricky prvé dvojité pódium pre tím Jaguar vo Formule E v Berlíne