Domov Lifestyle Získali 5 pódií v F1 a už sa cítia. Aston Martin predstavuje...

Získali 5 pódií v F1 a už sa cítia. Aston Martin predstavuje DBX707 AMR23

Aktuálna sezóna F1 sa pre britskú automobilku Aston Martin rozbehla nad očakávania dobre. Rýchlo preto prichádza so špeciálnym modelom Aston Martin DBX707 AMR23.

Britská stajňa, ktorá po minulé roky v F1 nejak extra svojimi výsledkami neohurovala, v aktuálnej sezóne bojuje o popredné miesta nielen medzi jednotlivcami, ale aj medzi tímami. Momentálne sa Aston Martin Aramco-Mercedes nachádza na krásnom druhom mieste, zatiaľ čo materinskému Mercedesu už druhú sezónu nejde karta tak, ako by si predstavovali. V zelených monopostoch sa po tratiach po celom svete preháňa skúsený matador Fernando Alonso a syn majiteľa stajne, Lance Stroll. Britská automobilka si na znak aktuálnej dobre začatej sezóny pripravila špeciálnu verziu svojho SUV s názvom aktuálneho monopostu.

Aston Martin DBX707 AMR23 Edition bol vytvorený divíziou Q. Limitka dostala špeciálne zelené lakovanie Podium Green, limetkové prvky na karbónovom bodykite po vzore závodného špeciálu F1 a taktiež oficiálneho Medical caru. Rovnakou farbou hýria aj brzdové strmene v charakteristickej farbe Aston Martinu.

O rovnaké limetkové doplnky je doplnený aj interiér vozidla v prevedení Sport Duotone Onyx Black/Eifel Green. V interiéri sa tak strieda tmavý satén s množstvom karbónových doplnkov. Logo AMR23 zdobí iba ochranné lišty dverí.

K samotnej limitovanej edícii Astonu Martin DBX707 sa vyjadril aj vedúci produktovej a obchodnej stratégie automobilky Alex Long: „Edícia AMR23 posúva samotný model DBX707 o úroveň vyššie, ako je tomu v štandardnej verzii. Úroveň intenzity v spojení s ultra-luxusným SUV na cestách vyvolá pocit „blaženosti“ a rozhodne sa za ním obhliadne nie jedno oko. Je pre nás potešením ponúknuť takúto špeciálnu edíciu na oslavu nedávnych úspechov nášho tímu vo Formule 1. Naši piloti úspešne bojujú na popredných priečkach, čo je kľúčovým pilierom našej značky a produktovej stratégie pre cestné vozidlá. Tešíme sa aj na ostatné úspechy, ktoré nás v tejto sezóne ešte čakajú.“

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMercedes za 2,2 milióna eur zhorel do tla. Neprešiel ani kilometer
Nasledujúci článokVodiči pozor, na D2 sa budú od dnešného dňa opäť tvoriť kolóny