Domov MOTO Moto News Vyrazte na okruh, Kawasaki Trackday bude opäť na Slovakiaringu!

Vyrazte na okruh, Kawasaki Trackday bude opäť na Slovakiaringu!

Pre všetkých milovníkov jazdy na okruhu si Kawasaki Slovensko pripravilo ďalší Track Day na Slovakiaringu! Nemusíte byť ani skúseným profesionálom, pripravených je hneď niekoľko kategórií.

Prvý Kawasaki Track Day v máji tohto roku vypálil na jednotku, takže s radosťou pokračujeme v jazdení na Slovakia Ringu 30.6.2021.

Ak chcete prevetrať svoj motocykel na pretekárskej dráhe, ste vítaní. Začiatočníci či profíci, zajazdiť si môže každý. Dokonca viac, pretože sme počet jázd pre každú skupinu navýšili zo šesť na sedem. Súťaživé typy si môžu aj zasúťažiť v jednom z dvoch pretekov, pre víťazov zaobstaráme aj nejaké super ceny.

Ak ste sa zúčastnili Kawasaki Track v minulosti, viete všetko potrebné. Ak sa chcete zúčastniť po prvý krát, všetko potrebné vrátane kúpy vstupeniek, pravidiel akcie, harmonogramu a výkonnostných skupín máte na jednom mieste na trackday.kawasaki.sk.

Ale v skratke: buďte riadne ustrojení(nie džínsy a tenisky), majte motorku v dobrom technickom stave, dostavte sa včas na registráciu a majte pri sebe lepiacu pásku a nepremok. Nepremok – keby náhodou pršalo, pretože podujatie sa koná za akéhokoľvek počasia (nič nás nezastaví) a lepiacu pásku – keby náhodou! Páska je potrebná na nutné prelepenie svetiel a zrkadiel pred vstupom na dráhu v prípade nedemontovateľných zrkadiel.

Okrem toho vám stačí už len dobrá nálada a plná nádrž.

S pozdravom tím Kawasaki Slovenská republika

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNový Opel Astra a jeho prvé zábery – Astra bude odvážna a čistá!
Nasledujúci článokTEST Range Rover Evoque P300e, plug-in hybrid do mesta aj do terénu!