Oficiálna facebooková stránka Policajného zboru Slovenskej republiky zverejnila fotografie z tragickej dopravnej nehody, ktorej účastníkmi bol Nissan GT-R a Audi A6 Allroad.

Smrteľná nehoda sa stala neďaleko mesta Lučenec, na ceste I/16 v križovatke v smere od obce Vidiná. Hoci príčina nehody je v štádiu vyšetrovania, je známe, že vodič strieborného Audi nedal prednosť 39-ročnému Lučenčanovi za volantom Nissanu GT-R. Čierny Nissan tak narazil do ľavej strany strieborného Audi A6 Allroad. To ho v konečnom dôsledku stálo to najcennejšie.

Smrteľná nehoda si vyžiadala život jedného z vodičov

41-ročný vodič strieborného Audi A6 Allroad, ktorý ostal vo vozidle zakliesnený, napriek 40-minútovému oživovaniu zraneniam podľahol. K nehode došlo vo štvrtok 17. mája v podvečerných hodinách. Nevedno, prečo vodič Audi nedal prednosť čiernemu Nissanu GT-R. Príčina ostáva predmetom policajného vyšetrovania a nám ostáva len špekulovať, či sa pod nehodu podpísala nepozornosť vodiča Audi, alebo vysoká rýchlosť vodiča Nissanu. Tak ako tak, život zosnulému to už nevráti.

Podľa Plusky sa v súvislosti s tragckou dopravnou nehodou začalo trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrenia bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy. U vodiča Nissanu bol vykonaný dychový test na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude alkohol zisťovaný z krvi pri nariadenej súdnej pitve.

Pod príspevkom Polície Slovenskej republiky na sociálnej sieti sa rozprúdila vášnivá debata. Podľa viacerých diskutujúcich patrí križovatka medzi problematické a podobné krízové situácie sa tam dejú často. Medzi diskutujúcimi sa našli aj takí, ktorí sa pustili do vodiča Nissanu GT-R a myslia si, že za nehodou je práve vysoká rýchlosť.

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky / startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJPolícia Slovenskej republiky
Predchádzajúci článokLamborghini Marzal sa po 51 rokoch ukázalo verejnosti
Nasledujúci článokRolls-Royce Wraith Luminary – špecialitka pre zberateľov!