Tento víkend 30.6.2018 sme sa zúčastnili už štvrtého ročníka BMW zrazu pod záštitou BMW Meet Teamu. Ako to všetko prebiehalo? Pozri sa na to s nami!

Štvrtý ročník akcie BMW Meet sa od toho minulého výrazne líšil. Nielen preto, že sa konal v Gabčíkove, na rozdiel od Dunajskej Stredy ako pominulé roky, ale aj programovo. Brány areálu sa začali otvárať od ôsmej hodiny rannej a už odvtedy sa bolo na čo pozerať. Prvé automobily zaujali svoje miesta a čakalo sa na ďalších prichádzajúcich.

Počas celého dňa sa dalo registrovať do rôznych súťaží o vecné ceny, samozrejme s motívom BMW. Súťažilo sa v kategóriách ako meranie audia a hlasitosti výfukov, v držaní kolesa, v ťahaní cabria, či v pití piva. Chýbať nemohla aj kategória Show and Shine – súťaž o najnablýskanejšie auto. V poobedných hodinách sa konala aj súťaž o najnižšie auto v troch kategóriách – coupé, sedan, cabrio a ako už býva zvykom na akciách tohto typu, chýbať nemohla ani tombola, sexy car wash, či miss mokré tričko. Na záver celého dňa prišlo vyhodnotenie a odovzdanie cien víťazom jednotlivých kategórií.

Jediná vec, ktorá chýbala, bolo vyplnenie voľného času medzi jednotlivými aktivitami, napríklad ukážkami driftu. Práve táto ukážka bola minulý rok pekným a príjemným spestrením, no na druhej strane je pochopiteľné, že v parku sa driftovať asi nemôže.

Zraz však môžeme hodnotiť len pozitívne, nakoľko počas celého dňa všade prevládala kamarátska a príjemná atmosféra a pevne veríme, že organizátori do budúcna posunú túto akciu opäť raz o stupienok vyššie a nám neostáva nič iné, iba im držať palce, aby sa ciele naplnili. Slov však už stačilo a poďte sa s nami pozrieť ako prebiehal štvrtý ročník, aspoň prostredníctvom fotiek.

Zdroje: startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článok10 príkladov, kedy sa dizajnérom podarilo kombi viac ako sedan
Nasledujúci článokUzavrú Prístavný most?! Dopravné peklo v Bratislave vypukne v septembri!