V piatok ráno o 5:45 na ceste do Liberca vodič auta hľadel smrti do očí. Našťastie sa táto nehoda obišla bez zranení, policajti však pátrajú po bezohľadnom šoférovi vozidla Škoda Octavia.

Stále častejšie sa dozvedáme z médií o situáciach, kedy sa na diaľnici či na inej ceste pohybuje niekto v protismere. Pre mňa je nepochopiteľné, ako môže takýto človek mať vôbec vodičák. Predsa len sú všade vždy obrovské informačné tabule, ktoré hovoria že ste v protismere! Bohužiaľ, takýchto vodičov asi nikdy nebude nultý počet.

,,Žiadame občanov o spoluprácu pri pátraní po nebezpečnom vodičovi,” obracajú sa na verejnosť českí policajti. Na videu nižšie vidno celú túto nepríjemnú situáciu, ktorá trvala iba niekoľko sekúnd. Vodič vozidla Renault Megane sa našťastie v poslednej chvíli pred priamou zrážkou pomätenej Octavii vyhol, avšak v 90 kilometrovej rýchlosti neudržal volant, stočilo ho do zvodidiel a následne skončil v strednom pruhu.

Policie ČR: Automobil v protisměru - D10

Čo ak by ale na danom úseku pred Libercom bol úsek rýchlostnej cesty, kde je povolená rýchlosť 130 km/hodinu? To už by pravdepodobne vodič Octavie len tak neušiel..

Šťastie sa dotklo aj posádky Renaulta, ktorá vyviazla bez zranení. Vodič Octavie si pravdepodobne ani nevšimol, že sa za ním a kvôli nemu stala nehoda. Úprimne dúfam, že sa páchateľ tohto nepríjemného incidentu nájde a že do auta si sadne už len na miesto spolujazdca. Dávajte na seba pozor!

Zdroje: Facebook | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokJe vašim deťom nevoľno v aute? Citroën má riešenie
Nasledujúci článokMitsubishi, dodávka či kamión? Neuveríte, ale aj tieto vozidlá mali štítok AMG