Obľúbený model kórejskej značky sa predstaví už tento rok na autosalóne v Bratislave. Pozrite sa s nami na fotografie pripravovanej novinky.

Kompaktné SUV-čko, ktoré si udržiava priazeň zákazníkov už od roku 2005 sa dočká svojho športovejšieho nástupcu. A hneď v dvoch verziách – N Line a N. Európski, teda aj slovenskí priaznivci značky Hyundai, sa dočkajú novej špecifikácie tohto modelu.

Pôjde predovšetkým o oku lahodiace interiérové a exteriérové prvky, ktoré sa budú niesť v duchu motoršportu. Ako prvý vystúpil z radu model i30 N, neskôr doplnený o verziu i30 N Performance, ktorý zožal naozaj obrovský úspech. Aj napriek dlhej histórii sa značka nemohla presláviť lepším autom, ako je toto.

Postupom času sa objavovali informácie, ktoré hovorili o tom, že divízia N a N Line pomaly, ale isto preniká aj pod kožu iného segmentu – a teraz je to tu! Aj keď bližšie informácie zatiaľ poskytnuté neboli, pod kapotou výkonnejšej verzie N by sa mohlo ukrývať viac ako 300 koní!

Tento model je už tak známy po celom svete vďaka svojmu komfortu, priestoru a cene. Po novom, aj ľudia, ktorí majú rodiny či potrebujú väčšie auto na prepravu „nadrozmerných či nezmyselných“ nákladov, dostanú tiež šancu zošliapnuť pedál na svojom SUV-čku.

Test Hyundai Tucson 1,6 TGDi 4×4, facelift mu dodal prémiový vzhľad!

Auto by mohlo dostať športové pneumatiky a nižšie položený podvozok, ktorý ale všetky praktické prvky auta eliminuje. Ale na druhej strane. Čo sa týka ceny a výkonu, Tucson by nemal mať vo svojom obore konkurenta. Jedinečnosť a odvaha by mohli tento „majstrštik“ zaradiť na vedúcu pozíciu všetkých rebríčkov.

Napríklad, Mazda CX-5 si získala celosvetovú, ale aj našu chválu za dynamiku jazdenia, ale 300 koní a ani prejav alebo podanie výfuku mať nikdy nebude. Ona to nepotrebuje. Je to jednoducho milé, rodinné auto s plným komfortom. A takéto predsudky o segmente by mal Tucson rozdrviť na padrť. Podarí sa mu to?

Ak sa budete chcieť presvedčiť na vlastné oči, ako toto športové SUV prežije slovenskú premiéru, príďte sa pozrieť v dňoch 30.04. – 05.05.2019 do Bratislavy na autosalón. My si dovtedy počkáme na ďalšie informácie.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokKIA XCeed koncept, vynikne nový crossover na ženevskom autosalóne?
Nasledujúci článokPeugeot pripravuje hybridnú 508 s neuveriteľným výkonom!