Domov News EXKLUZÍVNE: i30N Project C zajtra na Slovakia Ringu!

EXKLUZÍVNE: i30N Project C zajtra na Slovakia Ringu!

Druhý ročník stretnutia majiteľov vozidiel Hyundai i30N dostane špeciálnu príchuť. Importér na podujatie totiž privezie čerstvú novinku priamo z autosalónu vo Frankfurte. Na okruhu testovací jazdec Hyundai Motor Manufacturing Czech prevetrá Hyundai i30 N Project C!

Podujatie organizuje i30N – CZ / SK Fanklub s podporou importéra Hyundai Motor Slovakia. Začiatok podujatia je naplánovaný na 12:00 v AVION Shopping Park, odkiaľ sa účastníci spoločne presunú na Slovakia Ring. Podobne ako minulý rok, dostanú možnosť otestovať svoje autá priamo na okruhu. Inšpiráciou pre nich určite bude testovací jazdec Hyundai Motor Manufacturing Czech, ktorý na Slovakia Ring privezie Hyundai i30 N Project C.

Školiť budú profíci

Program bude pokračovať v Centre bezpečnej jazdy, kde budú na jednotlivých stanovištiach k dispozícii profesionálni inštruktori. My sme si tam už vyskúšali všetko a verte, že získať radu odborníka sa vždy zíde. Zvlášť v prípade trenažéra, ktorý slúži na trénovanie zvládanie šmyku. V centre svoj stánok samozrejme rozvinie aj importér. Okrem darčekových predmetov sa tu účastníci budú môcť registrovať na jazdy v Centre bezpečnej jazdy. Importér so sebou odvezie aj svojich produktových a marketingových špecialistov, ktorí budú odpovedať na otázky účastníkov. Samozrejme chýbať nebudú, podobne ako minulý rok, testovacie jazdy. Keďže je podujatie zamerané na emócie za volantom, vyskúšať si budete môcť jazdu na modeloch Hyundai i30 Fastback N a Tucson N Line.

Príde aj Maťo Homola

Účasť na podujatí prisľúbil aj Maťo Homola, ambasádor Hyundai N. Predebatovať s ním môžete všetko, na napríklad aj to, ako sa mu aktuálne darí v seriály TCR Európe, ktorého sa zúčastňuje za volantom Hyundai i30N TCR. Podarí sa mu vyhrať aktuálny ročník? Budete mať možnosť spýtať sa ho to osobne. Okrem toho si sním môžete urobiť spoločnú fotku alebo získať autogram. Predpokladaný čas ukončenia akcie je 19:00. Ak máte radi rýchle autá, strávte nedeľu so značkou Hyundai na Slovakia Ringu. Ste srdečne vítaní.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBMW M3 Touring zatiaľ nečakajte. Dočasné riešenie je Alpina B3 Touring
Nasledujúci článokŠkoda Kamiq prichádza na slovenský trh so zaujímavou cenou