Domov News Ako najlepšie overiť kilometre vášho auta? Postup je jednoduchý

Ako najlepšie overiť kilometre vášho auta? Postup je jednoduchý

Téma stočených kilometrov je známa asi každému, aj napriek tomu si zákazníci stále dostatočne neoverujú vozidlo ešte pred jeho kúpou.

Obavy zo stočených kilometrov v prípade kúpy jazdeného vozidla sú na mieste. Stočenie odometra patrí medzi najčastejšie úpravy jazdeného vozidla pred jeho predajom alebo dovozom na Slovensko. Overenie počtu najazdených kilometrov vám pomôže včas odhaliť, či na vozidle bolo manipulované s odometrom.

Nájsť vozidlo s reálnym počtom najazdených kilometrov tak môže byť celkom problém. Vodiči sa navyše často krát spoliehajú na rôzne pochybné stránky s nepresnými údajmi. Na portáli overeniekilometrov.sk motoristi nájdu presne tie údaje ktoré potrebujú. Portál totiž poskytuje presné dáta o histórii počtu najazdených kilometrov, na základe kvalitných databáz z STK staníc na celom Slovensku.

Postup je pritom veľmi jednoduchý:

overenie kilomterov

Do vybraného políčka zadáte buď ŠPZ alebo VIN číslo, systém vám následne zobrazí značku, model, rok prihlásenia vozidla a počet záznamov. Pokiaľ má vozidlo evidovaný stav odometra, systém vám vyhotoví prehľadný pdf súbor s presnými hodnotami záznamov odometra.

Takýto postup vás môže ochrániť pred kúpou stočeného vozidla a vyhnete sa tak nečakaným prekvapeniam alebo nepríjemnostiam.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNudíte sa počas korony? Kúpte si auto za 8 miliónov eur ako CR7
Nasledujúci článokKoronavírus: Čistenie auta ozónom odstraňuje nielen vírusy, ale aj zápach