Domov News Nový cenník Hyundai Kona prezradí bohatú výbavu

Nový cenník Hyundai Kona prezradí bohatú výbavu

Aj keď sa to nezdá, Hyundai Kona je na trhu už viac ako 3 roky. Koncom leta sa nám ukázala modernizovaná verzia. Aktuálny cenník Hyundai Kona ukáže, koľko stojí v základe.

Vynovený model Kona prichádza práve v týchto dňoch do slovenských showroomov značky. Ako sa dalo očakávať, na výber bude aj jednolitrový trojvalec 1,0 T-GDI a možnosť kombinácie s predným pohonom, alebo pohonom všetkých kolies. Novinkou je tiež fakt, že malý trojvalec bude dostupný aj s dvojspojkovou prevodovkou. Nový cenník Hyundai Kona však prezradí ešte viac.

Základná Kona štartuje na cenovke 16 790 eur. Ide o akciovú cenu po zarátaní bonusu pri štarte predaja. Na výber bude línia výbavy Comfort, Family, Style a N Line+. V štandarde už budú LED denné svetlá, 16-palcové zliatinové disky, DAB rádio či dokonca zadná parkovacia kamera. Príplatkové LED svetlá budú dostupné v druhej výbave Family za príplatok 900 eur, v sérii pre Family však budú už vyhrievané predné sedadlá či volant.

Silnejšia 1,6 T-GDI len s automatom

Kto chce LED v sérii, bude musieť siahnuť po línii výbavy Style alebo N Line+. Za príplatok však bude napríklad aj Premium Pack, ktorý ponúkne v tejto triede dokonca ventilované predné sedadlá. Po prvýkrát bude tiež Kona dostupná s N Line výbavou s odlišným nárazníkom či 18-palcovými diskami. Silnejší motor 1,6 T-GDI začína na 21 640 eur vo výbave Family. Najdrahší je s výbavou N Line + za 27 240 eur, avšak už s pohonom všetkých kolies a dvojspojkovou sedemstupňovou prevodovkou. Tá je pritom v sérii pre všetky verzie s motorom 1,6 T-GDI. Manuál je tak dostupný len pre 1,0 T-GDI len vo výbave Comfort a Family.

Kto by chcel navigáciu, musí zvoliť aspoň výbavu Style, prípade N Line+. Vyhrievanie zadných sedadiel je rovnako dostupné len pre 2 najvyššie výbavy. V cene už máte vo všetkých výbavových líniach 5 ročnú záruku bez obmedzenia najazdených km či asistenčné služby. Prvé modely Kona si už môžete prehliadnuť vo vybraných predajniach Hyundai, rovnako si ich aj objednať, prípadne zakúpiť skladové vozidlo.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMitsubishi nekončí! Práve naopak, na Slovensko prichádza nový Eclipse Cross.
Nasledujúci článokTest Nissan Leaf e+ 62 kWh: prajete si elektriku?