Domov News Je to oficiálne: Najnovší diel Rýchlo a zbesilo bude vo vesmíre…

Je to oficiálne: Najnovší diel Rýchlo a zbesilo bude vo vesmíre…

Je to oficiálne: Najnovší diel Rýchlo a zbesilo bude vo vesmíre...

Trailer pripravovaného deviateho pokračovania ságy Rýchlo a Zbesilo odhalil niečo, čo poteší snáď len fanúšikov Marveloviek.

Nie, nerobíme si žarty, prvého apríla bolo pred pár týždňami. Toto je legitímna novinka. Otázkou je, či to s ohľadom na vývoj predchádzajúcich častí série Rýchlo a zbesilo vôbec niekoho prekvapí.

Pred niekoľkými rokmi režisér The Fate of the Furious F. Gary Gray v rozhovore naznačil, že by sa franšíza mohla vydať do vesmíru. V tom čase nikto nemohol s určitosťou povedať, či ide len o žart, alebo to režisér myslí vážne. S vývojom ostatných dielov sme tu a tam nachádzali vtipné náznaky, že vesmír je ďalším logickým krokom pre čoraz absurdnejšiu filmovú sériu, no úprimne, všetkým nám to prišlo až príliš absurdné aj na Rýchlo a Zbesilo. Avšak súdiac podľa najnovšieho traileru na v poradí už deviatu časť, sa najhoršie obavy potvrdili…

Z petrolheadov superhrdinovia?

Na konci „zbesilého“ 3-minútového videa plného explózií a akcie vidíme Romana Pearcea a Teja Parkera v aute, ktoré vyzerá ako Pontiac Fiero s raketovým pohonom. Nie je to prvýkrát, čo sa v sérii Rýchlo a zbesilo objavil Fiero s raketovým pohonom, no tentokrát sú elementy omnoho väčšie a aby toho nebolo málo, „auto“ (ak sa to teda ešte dá takto nazývať) bolo zhodené vojenským nákladným lietadlom.

Pearce a Parker, obaja oblečení v potápačských oblekoch, „naštartujú“ raketový pohon a odštartujú do výšin práve na konci trailera. Absurdné? Áno, ale pravdepodobne nie viac ako naháňačka medzi ponorkou a niekoľkými supercars, alebo The Rock, ktorý vlastnoručne chytil torpédo… Obe z týchto scén boli pritom súčasťou posledného filmu zo série. Samozrejme, vesmírne preteky nebudú jedinou absurditou pripravovaného diela. V traileri sa tiež objaví Toyota GT86, ktorá prejde cez budovu, či extrémne silné magnety. A, mimochodom, Han, ktorý prišiel o život v tretej sérii s dodatkom Tokyo drift, zázrakom ožil.

Film mal pôvodne vyjsť už v roku 2019, no štúdio Universal ho nakoniec presunulo na rok 2020. Pandémia Covid-19 spôsobila ďalšie presunutie filmu na rok 2021. Zdá sa však, že presúvaniu je koniec a F9 vyjde oficiálne 25. júna v Spojených štátoch. Fanúšikovia z iných krajín si ale budú musieť počkať ešte pár dní.

F9 - Official Trailer 2

Zdroj: carthrottle / startstop

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Nový Fiat 500e, je výlučne elektrický a vydrží vám celý týždeň bez nabíjania!
Nasledujúci článok10 rád ako sa postarať o auto po zime. Prezutím to len začína, toto rozhodne nemôžte zanedbať!