Domov News Nissan GT-R NISMO, ako doplnok k jedlu v McDonalds

Nissan GT-R NISMO, ako doplnok k jedlu v McDonalds

Zdroj: nissan.sk

Nissan predstavuje najnovšiu verziu svojej športovej vlajkovej lode GT-R NISMO. Tá ma priniesť ešte väčší pôžitok z jazdy.

Súčasný model GT-R je na trhu už od roku 2007. Automobilka ho niekoľko krát inovovala, či upravila tak, aby bol čo najlepší. Posledná verzia NISMO so sebou prináša niekoľko noviniek a upravených parametrov.

Pôžitok z jazdy na prvom mieste

Verzia NISMO zostáva aj naďalej najvýkonnejším model japonskej automobilky. Srdcom celého auta zostáva 3,8 litrový twin-turbo agregát s výkonom rovných 600 konských síl s turbodúchadlami zo závodného špeciálu GT-R GT3. Každý motor je ručne vyrobený vlastným technikom Takumi, ktorého štítok s menom je uvedený na motore. Novinka prichádza s niekoľkými zmenami pod kapotou. Upravený bol celý rad súčiastok, ktoré modelu poskytujú rýchlejšie dosiahnutie otáčok a skoršie roztočenie turbodúchadla. Tento vysoký výkon musí samozrejme ubrzdiť špičková brzdová sústava. Tú tvoria veľké strmene Brembo a karbón keramické kotúče, ktoré sú doposiaľ najväčšie v tomto vozidle. Majú priemer 410mm vredu a 390mm vzadu.

Zdroj. nissan.sk
Uhlíkové vlákna a spolupráca s McDonalds

Najnovší model vo verzii NISMO je vybavený exkluzívnou prednou kapotou z uhlíkových vláken, ktorú môže zákazník mať aj v lakovanej verzii. Za príplatok dostanete kapotu bez laku, ktorá odhalí väzbu uhlíkových vláken, ale ušetrí na váhe 100g. Nové sú 20 palcové kované disky kolies Rays, ktoré dopĺňa červený akcent podobne ako na karosérii. Nový model dostane novú exkluzívnu farbu karosériu NISMO Stealth Grey, ktorá bola inšpirovaná farbou asfaltu, na ktorom model GT-R závodí a dosahuje rekordy. Novinku predstavuje aj novo predstavené logo automobilky.

Zdroj: nissan.sk

Spoločnosť Nissan a McDonalds vytvorili spoluprácu, na ktorej základe bude model NISMO dostupný k Tomica Happy Set. Ide o obľúbené detské jedlo v sieti McDonalds. Tento model bude k dispozícii v limitovanom množstve k detskému setu jedla v predaji od 30. apríla v Japonsku.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAudi A6 e-tron Concept ukazuje, ako bude vyzerať vyššia stredná trieda
Nasledujúci článokFord Explorer prichádza so slovenskými cenami. A stojí naozaj za to!