Domov News Jeremy Clarkson má novú šou. No autá vymenil za traktory…

Jeremy Clarkson má novú šou. No autá vymenil za traktory…

Jeremy Clarkson má novú šou. No autá vymenil za traktory...

Jeremy Clarkson sa objaví v novej šou, ktorá zaznamenáva jeho život za posledný rok na farme v Oxfordshire. Premiéra je naplánovaná na 11. júna.

Len zrejme máloktorý autíčkar nepozná svätú trojicu Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Prvá rana prišla v roku 2015, kedy britská stanica BBC nepredĺžila kontrakt Clarksonovi kvôli nezhodám s produkciou, v dôsledku čoho ho nasledovali aj Hammond a May. Rany pomohol zaceliť Amazon, ktorý zamestnal trojicu v novej šou s názvom The Grand Tour. Tá však vydržala len 4 série – v roku 2019 prišla na sklamanie fanúšikov správa, že šou tak, ako ju poznáme, nebude pokračovať…

Namiesto toho Amazon ponúkol produkciu nezávislých programov pre každého z trojice. Richard Hammond sa tak objavil v šou The Great Escapists, v ktorej sa spolu s hviezdou šou Mythbusters, Torym Bellecim snaží kreatívnym spôsobom dostať z „opusteného ostrova“. James May zasa cestuje naprieč Japonskom v šou Our Man In Japan/Oh Cook. A teraz prišiel podľa najnovších správ rad aj na Jeremyho Clarksona.

Traktory namiesto áut

Šou, ktorá dostala pracovný názov „I Bought The Farm“ („Kúpil som farmu“), sa zameriava na rok života Jeremyho Clarksona na pracovnej farme v britskom Oxfordshire. Pozemok, ktorý nájdete na Goole mapách pod názvom „Diddly Squat Farm“, má rozlohu 1000-akrov (teda asi 4 kilometre štvorcové) a jeho súčasťo je aj farmársky obchod, ktorý je prístupný verejnosti.

Jej hlavnou zápletkou bude snaha Clarksona a jeho tímu vyrovnať sa s každodennými nástrahami moderného poľnohospodára. Samozrejme nesmieme zabúdať na absolútny nedostatok vedomostí Jeremyho Clarksona z oblastí poľnohospodárstva. Našťastie, sekundovať mu budú skúsení asistenti.

Premiéra novej šou je naplánovaná na 11. júna a má osem epizód. V tejto chvíli nie je jasné, či pôjde o jednorazovú vec alebo sa dočkáme aj pokračovania. Vyzerá to však tak, že sólové projekty Hammonda a Maya nakoniec dostanú druhú sériu…

Ako uvádza tlačová správa Amazonu:

„Clarkson, ktorému pomohol iba jeho gang poľnohospodárskych spolupracovníkov, rýchlo zistí, že moderný poľnohospodár musí byť často ochranca prírody, vedec, pastier, obchodník, pôrodny asistent, inžinier, účtovník a traktorista.“

Ukáže to veľmi odlišnú stránku bývalej hviezdy Top Gearu. Samotný Amazon Jeremyho Clarksona označil za „novinára, moderátora a muža, ktorý cestuje po svete, aby mohol kričať a driftovať v superautách“.

Clarkson's Farm | Official Trailer | Prime Video

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJCarthrottle
Predchádzajúci článokSmart eSUV sa chystá otvoriť novú éru značky pod krídlami Mercedesu
Nasledujúci článokČierna skrinka v automobiloch bude povinná od roku 2022 ! Čo bude zaznamenávať?