A je to tu znova. Mercedes-Benz svojimi prvotnými fotkami po novom „áčku“ teraz poukazuje na úplne novú, tretiu generáciu štvordverového kupé CLS.

Tento týždeň sa bude niesť v znamení noviniek, nakoľko sa chystá autosalón v americkom Los Angeles. Medzi tých, ktorí prídu na výstavisko s premiérou sa radí aj automobilka Mercedes-Benz. Tá si na túto špeciálnu príležitosť pripravila novú triedu CLS. Krátko pred oficiálnou premiérou však Nemci zverejnili video odhaleného kupéčka. K pozorovaniu je viacero dôležitých prvkov.

Výrazne tvarovaná kapota, nová maska chladiča a nové svetlomety s technológiou Multibeam LED. Video poukazuje aj na výzor koncových svetiel, ktoré sú zložené takisto z diód. Kamera zachytila aj disky kolies a automobilka tak neobišla elegantnú siluetu tohto modelu. Nové „CLS-ko“ bude ako v minulosti vo veľkej miere čerpať potrebné veci z konzervatívnejšie tvarovaného „É-čka“.

Vďaka videu tak máme ako-také dojmy o dizajne tretej generácie. Čo však môžeme čakať od interiéru a motorickej spoľahlivosti? CLS by malo motory prevziať od triedy E a podrobnejšie parametre budeme vedieť už čoskoro. Predstavenie novinky je naplánované na 29.11.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVeľká cena Spojených arabských emirátov
Nasledujúci článokALICE, novodobý postrach pre cestných pirátov!