Domov Elektromobilita Toto sú slovenské ceny nového Renault Megane E-Tech! Bude dostupný už od…

Toto sú slovenské ceny nového Renault Megane E-Tech! Bude dostupný už od…

FORMAT 4-3

Automobilka Renault zverejnila ceny svojho úplne nového elektromobilu Megane E-Tech. Vozidlo disponuje najmodernejším softvérom a optimalizovanou konektivitou. Za koľko bude teda pre nás dostupný?!

Odlišné verzie modelu ponúkajú rôzne potreby pre zákazníkov na každodenné využitie alebo na krátke výlety. Časť skúseností s plne elektrickým Meganom je aj o konektivite. Prichádza s bezplatným dátovým plánom na 5 rokov pre systém OpenR Link, ktorý udržiava vozidlo vždy aktuálne. Keďže umožňuje aktualizáciu firmvéru.

 

Na Slovensku bude elektrický Megane E-Tech v ponuke v troch verziách: Equilibre, Techno a Iconic. Jeho cena štartuje od 34.000€ vo verzii Equilibre s kapacitou batérie 40 kW a dojazdom 300 km. Avšak bude dostupný aj s vyššou kapacitou batérie 60 kWh a dojazdom vyše 450 km. Cena opäť vo verzii Equilibre začína od 38.800€, vo verzii Techno od 41.800€ a vo verzii Iconic od 44.800€. Nebude chýbať ani 5-ročná a 8-ročná záruka (alebo 160.000 km) na batériu. Objednávky pre nový Renault Megane E-Tech budú otvorené od Februára 2022.

Slovenský importér značky Renault zatiaľ neupresnil, čo presne budú jednotlivé stupne výbavy obsahovať a model zatiaľ nemá zverejnený cenník.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokZlozvyky vodičov. S týmito vecami by ste mali čím skôr prestať, varujú odborníci
Nasledujúci článokPandémia negatívne ovplyvňuje aj STK. Vodiči si kontrolu nechávajú na poslednú chvíľu