Domov News Nová limitovaná edícia Fiatu 500X Yacht Club Capri. Plátenná strecha a krásny...

Nová limitovaná edícia Fiatu 500X Yacht Club Capri. Plátenná strecha a krásny interiér

Automobilka Fiat prichádza na trh s limitovanou edíciou. S výnimočným vzhľadom a bohatšou výbavou. 

Legendárny model Fiat 500 stále drží predajné čísla ale jeho väčší súrodenci to nemajú ľahké v boji medzi crossovermi a malými SUV. Napríklad do tejto kategórie zapadá Fiat 500X. Po verzii Dolcevita prišli Taliani s limitovanou edíciou Yacht Club Capri.

Vznikla v spolupráci s rovnomenným športovým klubom z vychýreného ostrova Capri. Preto získal po ňom aj označenie. Hlavným motívom edície sú práve motívy zo sveta lodí. Dôkazom toho je aj plátenná strecha, ktorá je modrá a zladená s modrým lakom karosérie Venezia. Avšak iná farebná kombinácia v ponuke ani nie je. Modré lakovanie je doplnené chrómovanými detailmi a obuté sú 18-palcové disky kolies.

Ako to vyzerá v interiéri limitovanej edície?

Na palube dodáva pocit jachty špeciálne čalúnenie a koberčeky. Drevené obloženie palubnej dosky je dostupné v príplatkovej výbave. V rámci modernej elektroniky vo vnútri nechýba 7-palcová dotyková obrazovka infotainmentu, ktorá ponúka navigáciu, parkovaciu kameru, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, rozpoznávanie dopravných značiek a adaptívny tempomat. Veľkou vychytávkou a lákavou časťou je práve plátenná strecha, ktorá nahrádza panoramatické okno. Strecha meria 775 mm do dĺžky a 730 mm do šírky, dokáže sa stiahnuť za 15 sekúnd.

Motorizácie

Na výber sú k dispozícii dve motorizácie. Slabší 1.0-litrový trojvalec FireFly s výkonom 88 kW (120 koní) spojený so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou. Silnejší je 1,3-litrový štvorvalec FireFly, ktorý ponúka výkon 110 kW (150 koní) a je spojený so šesťstupňovou automatickou dvojspojkovou prevodovkou.

Spomenuté dve varianty limitovanej edícii Yacht Club Capri sú v ponuke aj na našom trhu a dokonca s akciovými cenami. Slabšia motorizácia začína na sume 26 640€ a silnejšia je dostupná od 28 840€.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokToto je „nová“ Lancia Delta na safari, za vyše pól milióna eur
Nasledujúci článokTieto asistenčné systémy v aute vypínajú vodiči najčastejšie!