Domov News Dlhé čakacie lehoty? Výhody nových áut môžete mať aj pri kúpe ojazdených

Dlhé čakacie lehoty? Výhody nových áut môžete mať aj pri kúpe ojazdených

Kvôli stúpajúcim cenám a dlhým čakacím lehotám na nové automobily sa čoraz väčšie množstvo ľudí obracia na trh jazdených vozidiel. Netreba sa ho vôbec báť, aj ten môže byť kultivovaný, so zárukami technického stavu motorového vozidla a garanciou jeho pôvodu.

Automobily značky Škoda patria na Slovensku dlhodobo medzi najpredávanejšie. Platí to nielen v rebríčku nových vozidiel, ale aj tých jazdených. Veľká hustota servisnej siete, spoľahlivosť a cenová dostupnosť jednotlivých dielcov robia z vozidiel značky Škoda vyhľadávané automobily medzi jazdenkami. Aby ste predišli prípadným problémom pri prepise vozidla, kedy sa môžu objaviť rôzne právne prekážky (auto bolo kradnuté, je na neho zriadená ťarcha alebo je blokované exekúciou) a taktiež, aby ste si boli istí jeho dobrým technickým stavom, odporúčame kupovať jazdené vozidlo s certifikátom jeho kvality a garanciou pôvodu.

Škoda Plus

ŠKODA Plus

Program ŠKODA Plus je predajný systém jazdených vozidiel u autorizovaných predajcov značky ŠKODA na Slovensku. V rámci neho sú v ponuke, okrem modelov ŠKODA, aj vozidlá iných značiek. Na všetky ponúkané autá sa vzťahujú rozsiahle zákaznícke výhody, mimo iného aj to, že je garantovaný ich pôvod a technický stav. „Týmto certifikovaným programom chceme kultivovať trh s jazdenými autami a prispieť k dobrému kreditu a renomé biznisu s jazdenými vozidlami,“ vysvetľuje riaditeľ ŠKODA AUTO Slovensko Jaroslav Hercog.

Aktuálne ponúkané vozidlá na predaj nájdete na webovej stránke www.skodaplus.sk. Tá neslúži iba na predaj, ale aj na výkup vozidiel. „Tu stačí jednoducho len zadať VIN auta, fotografie a vybrať si oblasť alebo priamo predajcu, kde by ste chceli svoje auto predať. Do 24 hodín by ste mali dostať ponuku na výkup vozidla,“ približuje J. Hercog.

Škoda Plus

3 kategórie vozidiel

V rámci programu ŠKODA Plus sú ponúkané vozidlá rozdelené do troch základných skupín podľa ich veku. Ročné vozidlá zahŕňajú automobily značky ŠKODA s vekom maximálne 18 mesiacov a nájazdom do 30 tisíc kilometrov. Ide o zánovné, málo jazdené vozidlá v perfektnom stave, ktoré sú ešte v záruke. Druhá kategória Vyskúšaných jazdených vozidiel zahŕňa jazdené vozidlá všetkých značiek do veku 5 rokov spĺňajúcich prísne kvalitatívne kritériá. Vozidlá majú jasný pôvod a históriu doloženú certifikátom. Vozidlá s vekom nad 5 rokov je možné nájsť v kategórii Jazdené vozidlá, pričom stále ide o dôsledne vyberané autá, pripravené a skontrolované autorizovaným servisným partnerom značky ŠKODA. Všetky autá preverujú certifikovaní mechanici, ktorí v rámci každého auta kontrolujú viac ako 100 položiek.

Škoda Plus

Dôkladná kontrola stavu motorového vozidla

Každé auto je dôkladne skontrolované. Kontroluje sa pôvod vozidla aj jeho servisná história vrátane záznamov v servisnej knižke. Overí sa história poistných udalostí, VIN číslo a stav najazdených kilometrov. Pri technickej prehliadke sa urobí diagnostika motora, skontroluje sa stav kvapalín i batérie a zaznamenajú sa všetky prípadné mechanické poškodenia. Pri kontrole podvozka sa zisťuje stav výfukového potrubia, pozor sa dáva na netesnosti a kontroluje sa stav prahov vozidla. Nechýba ani kontrola stavu karosérie a meranie hrúbky laku. Počas testovacej jazdy sa sleduje zvuk motora a kolies, presnosť riadenia, kvalita pruženia a účinnosť bŕzd.

Program ŠKODA Plus u vybraných predajcov značky ŠKODA

Program ŠKODA Plus je spustený u prvých 18 certifikovaných predajcov značky ŠKODA po celom Slovensku. V nasledujúcich mesiacoch pribudnú ďalší autorizovaní predajcovia, ktorí sa zapoja do programu. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre automobil z programu ŠKODA Plus, sa môžu spoľahnúť na certifikát kvality, široký výber vozidiel, rýchle vybavenie formalít či výkup doposiaľ používaného vozidla za férových podmienok. A aby bola kúpa ešte jednoduchšia, je možné pri kúpe týchto vozidiel využiť mimoriadne priaznivé podmienky financovania a poistenia prostredníctvom ŠKODA Financial Services. To všetko v príjemnom prostredí siete predajní patriacich do programu ŠKODA Plus.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVolkswagen GEN.TRAVEL je futuristickou autonómnou spálňou
Nasledujúci článokTEST CUPRA Formentor 2,0 TSI – delikatesa bez šľahačky