Domov News Manhart sa pozrel na zúbok Porsche 911 Turbo a Porsche 911 Turbo...

Manhart sa pozrel na zúbok Porsche 911 Turbo a Porsche 911 Turbo S

Nemecká tuningová spoločnosť Manhart Performance ponúka nový balíček pre majiteľov Porsche 911 generácie 992.

Spoločnosť Manhart Performance je už na trhu nejaký ten piatok a dokáže zo sériových športových vozidiel spraviť niečo extra. Aktuálne si pod patronát zobrali najnovšiu generáciu Porsche 911 992 Turbo. Tento model asi ťažko označiť za neschopné auto. Nikto však asi ani netušil, že potenciál šesťvalca je až tak veľký. Dôkazom toho je zásah úpravcu bez akýchkoľvek väčších rozsiahlych úprav.

Manhart Porsche 911 Turbo

Manhart Performance ukazuje svoju silu a pre všetky sériovo vyrábané Porsche 911 Turbo (992) ponúka hneď niekoľko balíkov úprav. Novinkou v ponuke úpravcu je balíček TR750. Ten je určený pre modely Porsche 911 Turbo a taktiež aj pre druhú verziu Porsche 911 Turbo S. Ako aj z názvu vyplýva, ide o navýšenie výkonu na 552 kW/750 koní. To je pekná porcia výkonu navyše.

Ak to porovnáme so štandardnou 991 Turbo, tá produkuje maximálny výkon  427 kW a výkonnejšia verzia 911 Turbo S až 478 kW. To znamená, že v prípade Manhart Porsche 911 Turbo ide o nárast o 125 kW, v prípade Turbo S o 74 kW. Na takto veľké navýšenie výkonu v prípade 911 Turbo bolo potrebné iba premapovanie riadiacej jednotky. Rovnako na tom je aj verzia Turbo S.

Manhart Porsche 911 Turbo

Okrem premapovanej riadiacej jednotky balíček TR750 poskytuje aj nové rozvody, či nový výfukový systém od Kline Innovation. Systém výkonu motora iste neuškodí, ale hlavným účelom je podľa Manhartu vylepšenie zvukového prejavu Porsche 911 Turbo. Ten, kto sa na takomto vozidle previezol, vie, že takýto motor si zaslúži o niečo lepší zvukový prejav.

Úprava TR750 dostáva taktiež nové pružiny od spoločnosti H&R, ktoré znižujú svetlú výšku Porsche 911 o 30 milimetrov. Bonbónikom je charakteristický polep, ktorý je takmer na každom jednom prezentačnom aute, ktoré prejde rukami Manhart Performance. Cena tohto výkonnostného balíka zverejnená nie je. Manhart chce, aby ho potenciálni zákazníci kontaktovali priamo.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJmanhart-performance.de
Predchádzajúci článokTEST CUPRA Formentor 2,0 TSI – delikatesa bez šľahačky
Nasledujúci článokŠkoda Favorit oslavuje 35. výročie vzniku. Tento model zmenil všetko