Domov News Máte strach zo servisných nákladov nového auta? Využite 5-ročný servis s cenovou...

Máte strach zo servisných nákladov nového auta? Využite 5-ročný servis s cenovou garanciou

Ceny nových automobilov, podobne ako všetkých ostatných tovarov, rastú. Pri kúpe nového vozidla je teda dobré zvážiť priplatiť si za servisný balík, ktorý vám na dlhé roky bude garantovať cenu servisných opráv a údržby.

V nasledujúcich rokoch vás tak neprekvapia žiadne ďalšie finančné výdavky a budete mať istotu, že o vaše nové vozidlo bude počas tohto obdobia dobre postarané. Nebudete ani riešiť prípady, že by v budúcnosti narástli ceny dielov alebo spotrebného materiálu, pretože kúpou servisného balíka máte tieto ceny garantované. Niečo ako fixácia úrokovej sadzby pri hypotekárnych úveroch.

servis s cenovou garanciou

Servisný balík na 5 rokov

Tieto výhody môžete využiť pri kúpe nových vozidiel značky Škoda. Servisný balík pokrýva náklady spojené so základnou údržbou vozidla, a to presne podľa predpisov výrobcu s jasne definovanými úkonmi a materiálom. V prípade automobilov so spaľovacím motorov ide napríklad o tieto servisné úkony: prehliadka a výmena brzdovej kvapaliny, peľového filtra, palivového filtra (naftové motory), vzduchového filtra, sviečok (benzínové motory), oleja a olejového filtra, oleja v systéme 4×4, oleja a olejového filtra v automatickej prevodovke alebo tesniaceho prostriedku na pneumatiky. V prípade elektromobilov je v servisnom balíku zahrnutá prehliadka a výmena brzdovej kvapaliny, peľového filtra, kontrola vysokonapäťového systému a taktiež tesniaceho prostriedku na pneumatiky.

Kalkulačku cien výhodného servisného balíka, ktorý vám garantuje ceny vyššie uvedených servisných prác až na 5 rokov, nájdete TU.

Obľúbené modely Škoda Fabia, Scala alebo Kamiq teraz môžete získať navyše s balíkom benefitov 5 rokov pohody a cenovou garanciou až na 12 mesiacov. Benefity tohto programu majú hodnotu až 1 500 eur. Čo je však dôležitejšie, vďaka predĺženej 5-ročnej záruke máte istotu, že vám na vozidle nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou a záručné opravy počas trvania predĺženej záruky vyriešia servisní partneri.

servis s cenovou garanciou

Výhodné financovanie pre každého

Značka Škoda ponúka aj výhodné financovanie, ktoré sa vám svojimi možnosťami ľahko prispôsobí. Program Škoda NaMieru je moderné financovanie s výhodným úrokom, nízkou splátkou, bez poplatkov a tromi možnosťami ukončenia – vozidlo na konci splácania vymeníte za nové, necháte si ho alebo ho vrátite. Po stanovení akontácie (už od 10 %), dĺžky zmluvného obdobia a odhadovaného nájazdu sa dohodnete aj na výške mesačných splátok a posledná navýšená splátka vám bude automaticky prepočítaná. Pri tomto type financovania si môžete užívať svoje nové vozidlo bez obáv, aká bude jeho hodnota v nasledujúcich rokoch.

Ak sa rozhodnete pre klasický úver Škoda NaRovinu bez spracovateľského poplatku, vyberiete si výšku akontácie a potom už iba uhrádzate pravidelnú mesačnú splátku s nízkym úrokom vrátane poistenia. Takúto zmluvu môžete uzatvoriť na 36 – 60 mesiacov. Po skončení splácania je auto vaše.

Ďalšou možnosťou je Škoda BezStarostí, prenájom formou operatívneho lízingu. Neplatíte akontáciu, len mesačné splátky, ktoré zahŕňajú komplexný balík služieb od poistenia, registrácie vozidla, servisného balíka, zimných pneumatík až po napríklad  diaľničnú známku. Po skončení lízingu auto vrátite a vyberiete si nové, také aké práve potrebujete.

servis s cenovou garanciou

V zimnom období určite oceníte zimné kompletné kolesá s rozšírenou „pneugaranciou“, ktorá Vám pomôže v prípade poškodenia pneumatiky. Okrem 5-ročnej záruky, výhodného financovania, 5-ročného predplateného servisu si môžete vybrať aj z bohatej výbavy navyše v hodnote až 700 eur zadarmo.

Päť rokov v novom aute vám utečie ako voda v potoku. Je ale rozdiel jazdiť päť rokov v pohode, alebo mať hlavu v smútku zo servisu, náhradných dielov, či zimných pneumatík.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 1 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokiPhone 14 v Česku prvýkrát sám privolal pomoc k autonehode
Nasledujúci článokTEST FIAT 500e – elektrina po taliansky