Domov News Neuveriteľná drzosť, Slovák so sedmičkovým BMW zaparkoval priamo na pláži

Neuveriteľná drzosť, Slovák so sedmičkovým BMW zaparkoval priamo na pláži

Ľudia boli v úžase a neverili vlastným očiam. Slovák s najnovším sedmičkovým bavorákom zaparkoval priamo na pláži, len meter od mora. Podľa miestnych zostala pláž po tomto nepochopiteľnom čine zdevastovaná.

Chorvátskym a už aj slovenským internetom sa šíria fotografie BMW radu 7, ktoré bezmocne stojí v štrku na pláži pri mori v meste Šimuni na ostrove Pag. “Hnevá ma arogancia primitívneho turistu, ktorý odstavil svoje vozidlo na pláži hneď pri mori,” rozhorčuje sa jeden z domácich obyvateľov ostrova, ktorý fotografie zaslal do chorvátskeho denníka Jutarnji list. Vodič BMW v hromade štrku zapadol, takže mu na pomoc musel prísť ďalší krajan. Muž dodal, že “obaja Slováci boli vyzbrojení oblečením Balenciaga.”

“Vyznamenali” sa aj českí turisti, ktorí svoje terénne vozidlo taktiež zaparkovali len pár centimetrov od mora na pláži v Grebaštici.

Parkovať pri mori môže dopadnúť aj oveľa horšie ako iba zapadnutím. Svedčí o tom napríklad aj incident z mája tohto roka, kedy pobrežná stráž v anglickom Cornwalle musela zasahovať na pláži Trevaunance Beach, aby z mora vyslobodila čierne BMW. Okamihy, keď sa vozidlo zmietalo vo vlnách, zachytila ​​kamera a video sa taktiež začalo šíriť po sociálnych sieťach.

BMW washed out to sea on Cornish beach rescued by coastguard

V rovnakej lokalite plávalo BMW v mori aj v roku 2020. Podľa dostupných informácií sa vodič chcel na pláži otočiť, no tento manéver mu nevyšiel podľa predstáv.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.2 / 5. Počet hodnotení 117

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTOP 5 najpredávanejších áut histórie
Nasledujúci článokPick-up budúcnosti. Fisker Alaska s dojazdom 547 km

8 COMMENTS

  1. Smrad jeden .bud cigan uzernik alebo zasr….ty dphackar. Zobrak co nema na nornalnu oktavku

  2. Normálni človek neparkuje s autom hneď pri brehu rieky, jazera, mora. Je to primitívny prejav človeka k prírode, čistá kompenzácia vnútorne nevyspeleho jedinca.

  3. Presne diagnóza a spojene BMW a cocot, vytretý jak podlaha, žiaľ aj tak túto majú vodičak a volebné právo!

Comments are closed.