Domov News Superluxusná Tatra má všetko, po čom túžite

Superluxusná Tatra má všetko, po čom túžite

Superluxusná Tatra Phoenix 8×8 SLRV zhmotňuje pevnosť na kolesách. Na palube tohto auta nájdete doslova všetko a bez problémov vás zvezie aj okolo sveta. Tento expedičný špeciál ponúkne veľa. Obytnú nadstavbu má dokonca až z Austrálie.

Tatra Phoenix 8×8 SLRV je skutočne superluxusná pevnosť. Ide o expedičný model, ktorý má svoj základ v modeli Phoenix 8×8. Vďaka vlastnostiam Tatre vlastným, sa nemusíte báť vziať tento koráb aj na tie najmenej prebádané miesta. Veď aj preto dostala táto „tatrovka“ ochranu prednej časti. Masívny predný nárazník spolu s kovovým rámom určeným pre navijak môžeme označiť ako stávku na istotu. Celú kabínu obopína bezpečnostná klietka s prídavným osvetlením.

Vyspí sa celá rodina

Zadná časť dostala rebrík, ak by sa vám zachcelo kochať sa výhľadom zo strechy. Ale má to aj inú podstatu a to kvôli solárnym panelom umiestneným na streche. Expedičnú nadstavbu skutočne vychytali do posledného detailu. Ponúka kopec úložných priestorov a napríklad aj kompaktný gril. Tu však výpočet chytrých riešení rozhodne nekončí. Interiér dostal pieskovo hnedú metalízu spolu s bielymi doplnkami. Celok dopĺňa vinylová podlaha, ktorá dotvára komplexne luxusný vzhľad.

Ak by sa vám nechcelo grilovať, k dispozícii máte aj kompletne vybavenú kuchyňu. Nechýba elektrická varná doska či mikrovlnná rúra. Pre tých viac náročných bude k dispozícii kávovar, chladnička, mraznička a dokonca aj umývačka riadu. Poďme sa však pozrieť aj do obývačky. Súčasťou obývačky sa stal jedálenský kút pre osem osôb, ktorý sa však dokáže elektricky premeniť na veľkú posteľ. Okrem veľkej postele sú k dispozícii ďalšie dve lôžka.

Cena neznáma

Aby toho nebolo málo, nesmie chýbať ani plnohodnotná kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. Na odkladanie rozličných vecí slúži samostatná miestnosť. A ešte späť ku kúpeľni, k jej vybaveniu nechýba ani zabudovaná práčka. Na všetky tieto úkony potrebujete vodu, no ani s tým nemá Tatra problém. Okrem nádrží na vodu má tento model aj sadu na filtráciu a vysokokapacitné batériové úložisko.

Základ tomuto modelu dáva už spomínaný model Phoenix 8×8. O úpravu sa postaral díler v Austrálii Offroad Trucks Australia. Konkrétne ju zveril do rúk spoločnosti SLRV Expedition Vehicles a jej odborníci presne vedeli, čo robiť. Presnú cenovku tohto modelu zatiaľ nepoznáme. Ak sa však pozriete na všetko, čo nájdete v tomto aute, nízka rozhodne nebude.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.6 / 5. Počet hodnotení 292

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJGaraz.cz
Predchádzajúci článokŠtúdia: pri ročnom nájazde do 15.000 km sa neoplatí vlastniť auto
Nasledujúci článokNávrat do minulosti – legendárna Škoda 1203 oslávi 55 rokov